Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, omlouvám se, že jdu zase s prosbou o jménech
Neznáte odkaz, kde bych se dočetla, jaká jména se teď nejčastěji dávají malým dětem? Jako třeba pár let dozadu, i v tomto roce. Našla jsem různé statistiky, kde je psáno jaké jméno je u nás nejčastější, ale tam se počítají všichni, malí, mladí i starší a já vím, že byla nějaká stránka, kde bylo jasně vidět jaká jména se dávají nejčastěji v posledních letech. Nemůžu to už najít. Prosím kdo to za mě najde?
Díky ![]()
Jdu se po tom mrknout, nedávno jsem na to taky koukala.. byly tam všechny jména co jsou v ČR povolený a všechny měli napsáno kolik jich je v ČR a kterých je nejvíc a kterých nejmíň.. no jdu hledat
@Terulisekk ale to právě nechci, nezajímají mě jména která jsou třeba i u starších lidí, to jsem taky našla, chci nová miminka ![]()
@Bavi ten druhy odkaz su prave najoblubenejsie mena podla rokov ![]()
@pata308 jj díky, ale tam je jen rok 2011 a leden 2012,průběžný rok 2013 asi ještě není ![]()
@Bavi to jsem netušila že něco takového se dá najít..:D tak to jdu procházet odkazy tady od holek taky..ikdyž jména už máme ![]()
@Terulisekk jj je to tu za rok 2012 zatím.2013 ještě asi není, ani za ten půlrok ![]()