Jméno Vladimír

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1198
8.10.13 19:28

jméno Vladimír

Ahoj holky máte prosím vás nekterá doma díte se jmenem Vladimír? Čekáme chlapečka a rozmýšlíme jméno. Toto by bylo po druhém dedečkovi, ale nejak nevím jak bych mu říkala a jestli toto jméno není nemoderní. Co myslíte? Děkuji za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
8.10.13 19:30

Nemoderní není, Vláďa, Vládík, mně to zní hezky :-)

• Citovat
  • Upravit
3831
8.10.13 19:30

Tak tohle jméno se poslední dobou moc nedává, aspoň u nás ve škole ani ve školce žádný dítko s tímhle jménem není. Ale každý jméno je pěkný, když se hezky řekne, říkala bys mu třeba Vláďo, Vládíku.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
8.10.13 19:31

Taky si myslím, že není nemoderní.. Přesně: Vláďa, Vladík, Ladík:-) Mě se taky líbi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
8.10.13 19:33

Já mám doma manžela Vladimíra, a líbí se mi to:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
8.10.13 19:34

Mám doma takový dítě, ale velký- manžela :). Vláďa, Vladík, jak píše @ncc1701, a když mě naštve tak Vlaďouš nebo přímo Vladimír.

Příspěvek upraven 08.10.13 v 19:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.10.13 19:35

Je to pěkné slovanské jméno, mužné a není okoukané. Klasika se vrací a pokud máte ke jménu osobní vztah, rozhodněte se podle srdce. Lepší než nějaké módní jméno, kterých běhá po parku padesát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
8.10.13 19:36

(V) Ládínek 8)

• Citovat
  • Upravit
12959
8.10.13 19:36

Starší syn má ve školce jednoho chlapečka Vladimíra…říkají mu Míro nebo Vláďo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
8.10.13 19:40

Mám manžela a líbí se mi. A klasicky - Vláďo, Vládíku,..Rozhodně nedávejte na rady okolí, dejte na to, jak to cítíte vy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked

Za mě taky palec nahoru, moc se mi líbí ;)

• Citovat
  • Upravit
11439

Jméno nejsou kalhoty! Móda ve jménech by neměla hrát roli, ta hraje roli jen u lidí, kteří nemají vlastní vkus a rozum.

Pokud se vám líbí, tak to dítě tak pojmenujte… Nevím, co řešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
8.10.13 19:44

@Géčko První syn je Jiří, to taky není supermoderní jméno, podle mě podobné Vladimírovi (dobou největší slávy ;) ), takže nějakou nemodernost asi neřešíte ne. Pokud se vám líbí, šup do něj. Můj tatínek je Vladimír, Vláďa. Bohužel Vladimír byl i mého přítele děda a pojmenovali tak i strýce, takže u nás se po dědečkovi pojmenovávat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10021
8.10.13 19:47

Můj synovec se jmenuje Vladimír, sice dlouho trvalo než jsme si zvykli, stejně ho neoslovují Vladimíre, ale Vláďo, Ládíku
a pokud se vám jméno líbí tak ho vyberte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
makytalicka
8.10.13 19:48

Jééé, to je úplně v pohodě jméno. Snad někoho neurazím, ale takový Emanuel nebo Bronislav, to bych považovala za nemoderní :)

A vůbec, jména se nedávají dle modernosti, ale dle toho zda se rodičům líbí (s přihlédnutím k možným přezdívkám :D )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence