Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Krásné jméno, můj syn ho má jako druhé po mém taťkovi.
Akorát v zahraničí si to každý spojí s Putinem ![]()
Moc se mi to jméno líbí a taky uvažuji nad nějakým klasickým. Doopravdy je pěkné
Dá se mu říkat Láďa, Vláďa…
@Géčko v dnešní době je to originální a ne nemoderní
!A je to pěkné jméno ![]()
Manžel tohle jméno u prvního syna taky nadhazoval (až na něj jsou všichni chlapi u něj v rodině Vladimír), no, za mě…znám hezčí jména, takže jsem to zavrhla, ale zrovna dnes jsem o tom jméně přemýšlela a mezi nejhorší zase nepatří, to ne, ale já bych ho nedala ![]()
Jedno z pár (pro mě) hezkých jmen - jmenuje se tak můj nejlepší kamarád
Prostě Vláďa ![]()
My ho máme v rodě. Táta je Vladimíra, já měla být Vladimír, brácha je Vladimír a synovec je Vladimír. Dá se vymyslet spousta obdob tohoto jména, některé už taky byly psané, my malému říkáme třeba také Ládíno. S kamarádkou ( Vladimírou ) si třeba z legrace říkáme Voloďo. Nejhezčí zkomoleninu jména udělají malé děti. Syn je Maxim a neteř ( 3 roky ) mu říká Macíček a už mu to zůstalo. ![]()
Když už se ptáš na názor tak mně se nelíbí. Přijde mi odpudivé, nemoderní a zaostalé, natož pro rozkošný miminko. Pro mě na úrovni Karla, Josefa, Františka apod. Stejně tak se mi na holkách nelíbí Marie, Vlasta, Ludmila.. Ale jak říkám, je to jen můj názor.
@Roxelli píše:
Když už se ptáš na názor tak mně se nelíbí. Přijde mi odpudivé, nemoderní a zaostalé, natož pro rozkošný miminko. Pro mě na úrovni Karla, Josefa, Františka apod. Stejně tak se mi na holkách nelíbí Marie, Vlasta, Ludmila.. Ale jak říkám, je to jen můj názor.
Karel, Josef, František - krásná klasická jména s velkými nositeli. Totéž Marie, Ludmila. Rozhodně lepší než módní jména z telenovely.
@Burj Chalifa jak pro koho. A kdyby se nějaká osobnost jmenovala Esmeralda tak už by to jméno bylo ok?? No nevím. Mě je fuk kdo se jak a kdy jmenoval, co dokázal. Prostě jsou jména co se mi líbí a co se mi nelíbí. Nezáleží jestli je z telenovely, bývalého politika, modelka nebo jen babky ze vsi.
Tak ja se pridam k mensine- taky se mi nelibi a to z toho duvodu, ze se mi okamzite vybavi Lenin a Putin.
Máme v rodině 3 Vladimíry - je to hezké jméno a pokud se hodí k příjmení, tak není co řešit
A říkáme jim Vláďa, Vlaďouš, Mirek, Ládík…
Mě se jméno Vladimír líbí a jde krásně sklonovat, proč dávat jenom jména která jsou zrovna in? My čekáme taky miminko a kdyby to byl chlapeček bude se jmenovat Ladislav po dědečkovi a tatínkovi ![]()