Jméno Vladimír

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.10.13 19:49

Mám syna jménem Vladimír :-) říkáme mu Jáďo, Áďo a různě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
8.10.13 19:51

Je to krásné jméno, nemusí být každý Daniel či Matyáš :).

• Citovat
  • Upravit
3239
8.10.13 19:53

Krásné jméno, můj syn ho má jako druhé po mém taťkovi. :potlesk: Akorát v zahraničí si to každý spojí s Putinem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
8.10.13 19:54

Moc se mi to jméno líbí a taky uvažuji nad nějakým klasickým. Doopravdy je pěkné :palec: Dá se mu říkat Láďa, Vláďa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
8.10.13 19:59

@Géčko v dnešní době je to originální a ne nemoderní :palec:!A je to pěkné jméno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
8.10.13 20:04

Manžel tohle jméno u prvního syna taky nadhazoval (až na něj jsou všichni chlapi u něj v rodině Vladimír), no, za mě…znám hezčí jména, takže jsem to zavrhla, ale zrovna dnes jsem o tom jméně přemýšlela a mezi nejhorší zase nepatří, to ne, ale já bych ho nedala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
8.10.13 20:05

Jedno z pár (pro mě) hezkých jmen - jmenuje se tak můj nejlepší kamarád :-) Prostě Vláďa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.10.13 20:06

My ho máme v rodě. Táta je Vladimíra, já měla být Vladimír, brácha je Vladimír a synovec je Vladimír. Dá se vymyslet spousta obdob tohoto jména, některé už taky byly psané, my malému říkáme třeba také Ládíno. S kamarádkou ( Vladimírou ) si třeba z legrace říkáme Voloďo. Nejhezčí zkomoleninu jména udělají malé děti. Syn je Maxim a neteř ( 3 roky ) mu říká Macíček a už mu to zůstalo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
8.10.13 20:11

Hezké klasické jméno, líbí se mi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
8.10.13 20:12

Když už se ptáš na názor tak mně se nelíbí. Přijde mi odpudivé, nemoderní a zaostalé, natož pro rozkošný miminko. Pro mě na úrovni Karla, Josefa, Františka apod. Stejně tak se mi na holkách nelíbí Marie, Vlasta, Ludmila.. Ale jak říkám, je to jen můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.10.13 20:15
@Roxelli píše:
Když už se ptáš na názor tak mně se nelíbí. Přijde mi odpudivé, nemoderní a zaostalé, natož pro rozkošný miminko. Pro mě na úrovni Karla, Josefa, Františka apod. Stejně tak se mi na holkách nelíbí Marie, Vlasta, Ludmila.. Ale jak říkám, je to jen můj názor.

Karel, Josef, František - krásná klasická jména s velkými nositeli. Totéž Marie, Ludmila. Rozhodně lepší než módní jména z telenovely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
8.10.13 20:19

@Burj Chalifa jak pro koho. A kdyby se nějaká osobnost jmenovala Esmeralda tak už by to jméno bylo ok?? No nevím. Mě je fuk kdo se jak a kdy jmenoval, co dokázal. Prostě jsou jména co se mi líbí a co se mi nelíbí. Nezáleží jestli je z telenovely, bývalého politika, modelka nebo jen babky ze vsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
8.10.13 20:20

Tak ja se pridam k mensine- taky se mi nelibi a to z toho duvodu, ze se mi okamzite vybavi Lenin a Putin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
8.10.13 20:24

Máme v rodině 3 Vladimíry - je to hezké jméno a pokud se hodí k příjmení, tak není co řešit :palec: A říkáme jim Vláďa, Vlaďouš, Mirek, Ládík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
8.10.13 20:29

Mě se jméno Vladimír líbí a jde krásně sklonovat, proč dávat jenom jména která jsou zrovna in? My čekáme taky miminko a kdyby to byl chlapeček bude se jmenovat Ladislav po dědečkovi a tatínkovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze