Jméno Vladimír

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
8.10.13 20:30
@simuška 1 píše:
Mě se jméno Vladimír líbí a jde krásně sklonovat, proč dávat jenom jména která jsou zrovna in? My čekáme taky miminko a kdyby to byl chlapeček bude se jmenovat Ladislav po dědečkovi a tatínkovi :)
:potlesk: :potlesk: :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Tak se jmenovala moje první láska, a jméno se mi moc líbí. A Vladimírům se u nás říká Dimíre. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@neschopná mamka píše:
Tak se jmenovala moje první láska, a jméno se mi moc líbí. A Vladimírům se u nás říká Dimíre. :)

hezký :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
8.10.13 20:32

Děkuji za názory at už pro nebo proti… práve nejsme rozmyšlení uplne rozmýšlíme nad Vladimír x Šimon. Vím že není duležite zda je moderni nebo ne, nebo kdo to jmeno nosil.Ale přece jenom ho syn bude nosit celý život. A nebude vždy miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
8.10.13 20:37
@Géčko píše:
Děkuji za názory at už pro nebo proti… práve nejsme rozmyšlení uplne rozmýšlíme nad Vladimír x Šimon. Vím že není duležite zda je moderni nebo ne, nebo kdo to jmeno nosil.Ale přece jenom ho syn bude nosit celý život. A nebude vždy miminko.
Šimonů je všude plno, dejte Vláďu ;)
  • Citovat
  • Upravit
zuria
8.10.13 20:38

Tak já jsem na Vladimíra celkem zvyklá. U nás se tak jmenuje většina mužské části rodiny. Můj děd se jmenuje Vladimír, jeho syn, můj strejda je Vladimír. Babičky sestra si vzala Vladimíra a měli spolu taky Vladimíra a aby toho nebylo málo, tak dcera pratety si vzala také Vladimíra a všem se říkalo jinak, aby se rozlišili, když jsme se všichni sešli.

• Citovat
  • Upravit
36504
8.10.13 20:38
@Acinore píše: Šimonů je všude plno, dejte Vláďu ;)
Šimon je právě příklad módního jména. Dejte Vladimíra!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
8.10.13 20:42
@Géčko píše:

Mám kamaráda Vladimíra, je mu 31, a do těď se mu říká hlavně Vládíku :-) a to je punkáč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
8.10.13 20:44
@Géčko píše:

já jsem řešila jestli mám dát jméno po otci a dědečkovi Ladislav, představa že budu říkat chlapečkovi Ládíku, jako říkám jeho tatínkovi se mi moc nezamlouvala.Ale lidem okolo mě to přijde roztomilý, že svého chlapa jako horu oslovuju Ládíku a mě se to začalo časem zamlouvat taky :) takže chlapeček bude s jistotou Ládík a holčička Eliška :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
8.10.13 20:45

@Iwis :) :) :) ted jsem psala něco podobnýho je to roztomilý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
8.10.13 20:46

Je to klasický jméno… My máme Mirečka, kamarádka má Jarouška. Tak proč by nemohl být Vláďík? A hlavně mi přijde, že se takovéhla jména zase vracejí zpátky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
36504
8.10.13 20:47
@aminkadf píše:
Je to klasický jméno… My máme Mirečka, kamarádka má Jarouška. Tak proč by nemohl být Vláďík? A hlavně mi přijde, že se takovéhla jména zase vracejí zpátky :kytka:

A je to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
8.10.13 20:48
@aminkadf píše:
Je to klasický jméno… My máme Mirečka, kamarádka má Jarouška. Tak proč by nemohl být Vláďík? A hlavně mi přijde, že se takovéhla jména zase vracejí zpátky :kytka:

Ty jo se tu hemží samá známá jména :-) kamarád punkáč Vládík, a dalšího mám Mirečka, a tomu je přes 30 a je pokérovanej od hlavy k patě, a to doslova, ale Mireček se mu říká furt :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
8.10.13 20:49

@Géčko bývalý je Vladimír…řikala sem mu Vláďo, Vládiku.. doma mu říkali Míro…maminka (to ěm asi chtěla naštva :mrgreen: ) mu někdy říkala Miroušku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
8.10.13 20:50

@Burj Chalifa

Je to dobře :-)

@Iwis

Dali jsme po přítelovo dědovi. A hlavne ty jména maji nějaky význam… A né nějaký Tadeáš. Teď se nechci nikoho dotknout, ale me se tyhle -eaš moc nelibí :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence