Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@simuška 1 píše:
Mě se jméno Vladimír líbí a jde krásně sklonovat, proč dávat jenom jména která jsou zrovna in? My čekáme taky miminko a kdyby to byl chlapeček bude se jmenovat Ladislav po dědečkovi a tatínkovi
Tak se jmenovala moje první láska, a jméno se mi moc líbí. A Vladimírům se u nás říká Dimíre. ![]()
@neschopná mamka píše:
Tak se jmenovala moje první láska, a jméno se mi moc líbí. A Vladimírům se u nás říká Dimíre.
hezký ![]()
Děkuji za názory at už pro nebo proti… práve nejsme rozmyšlení uplne rozmýšlíme nad Vladimír x Šimon. Vím že není duležite zda je moderni nebo ne, nebo kdo to jmeno nosil.Ale přece jenom ho syn bude nosit celý život. A nebude vždy miminko.
@Géčko píše:Šimonů je všude plno, dejte Vláďu
Děkuji za názory at už pro nebo proti… práve nejsme rozmyšlení uplne rozmýšlíme nad Vladimír x Šimon. Vím že není duležite zda je moderni nebo ne, nebo kdo to jmeno nosil.Ale přece jenom ho syn bude nosit celý život. A nebude vždy miminko.
Tak já jsem na Vladimíra celkem zvyklá. U nás se tak jmenuje většina mužské části rodiny. Můj děd se jmenuje Vladimír, jeho syn, můj strejda je Vladimír. Babičky sestra si vzala Vladimíra a měli spolu taky Vladimíra a aby toho nebylo málo, tak dcera pratety si vzala také Vladimíra a všem se říkalo jinak, aby se rozlišili, když jsme se všichni sešli.
@Acinore píše: Šimonů je všude plno, dejte VláďuŠimon je právě příklad módního jména. Dejte Vladimíra!
@Géčko píše:
Mám kamaráda Vladimíra, je mu 31, a do těď se mu říká hlavně Vládíku
a to je punkáč ![]()
@Géčko píše:
já jsem řešila jestli mám dát jméno po otci a dědečkovi Ladislav, představa že budu říkat chlapečkovi Ládíku, jako říkám jeho tatínkovi se mi moc nezamlouvala.Ale lidem okolo mě to přijde roztomilý, že svého chlapa jako horu oslovuju Ládíku a mě se to začalo časem zamlouvat taky
takže chlapeček bude s jistotou Ládík a holčička Eliška ![]()
Je to klasický jméno… My máme Mirečka, kamarádka má Jarouška. Tak proč by nemohl být Vláďík? A hlavně mi přijde, že se takovéhla jména zase vracejí zpátky ![]()
@aminkadf píše:
Je to klasický jméno… My máme Mirečka, kamarádka má Jarouška. Tak proč by nemohl být Vláďík? A hlavně mi přijde, že se takovéhla jména zase vracejí zpátky
A je to dobře.
@aminkadf píše:
Je to klasický jméno… My máme Mirečka, kamarádka má Jarouška. Tak proč by nemohl být Vláďík? A hlavně mi přijde, že se takovéhla jména zase vracejí zpátky
Ty jo se tu hemží samá známá jména
kamarád punkáč Vládík, a dalšího mám Mirečka, a tomu je přes 30 a je pokérovanej od hlavy k patě, a to doslova, ale Mireček se mu říká furt ![]()
@Géčko bývalý je Vladimír…řikala sem mu Vláďo, Vládiku.. doma mu říkali Míro…maminka (to ěm asi chtěla naštva
) mu někdy říkala Miroušku ![]()
Je to dobře ![]()
Dali jsme po přítelovo dědovi. A hlavne ty jména maji nějaky význam… A né nějaký Tadeáš. Teď se nechci nikoho dotknout, ale me se tyhle -eaš moc nelibí ![]()