Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jedině Lenka. Až budou psát pohled babičkám, podepíší se rovnou MagdaLenka. ![]()
A to si máme nějaké jméno úplně vymyslet, když jsi prošla celý kalendář, a nic Tě nezaujalo?
Ke všemu když muž nechce exotiku. Nevím, koho co napadne, co není v kalendáři. ![]()
Projdi to ještě jednou, je tolik pěkných jmen.
Třeba Linda.
My máme vybranou Alenku. ![]()
@Levandule121 píše:
Jedině Lenka. Až budou psát pohled babičkám, podepíší se rovnou MagdaLenka.
Lenka, Adéla, Agnes, Pavla, Pavlína, Jana, Jolana, Johana, Miluše, Hana, Blanka, Lea, pro holky už mě asi nic nenapadá. Pro kluka Filip, Lukáš, Pavel, David, Ivo, Ivan, Aleš, Hanuš… Ono netypické jméno nemusí mít hodně zdrobnělin. Ale někdy si rodina udělá svoje. Přeji hezké těhotenství a očekávání.
@Levandule121 Taky mě to s tou Lenkou napadlo
. @Clarkia No u první jsem to měla stejně, takže jsme prostě nějaké jméno dali, aby malá nebyla beze jména, prostě mi žádné nepřijde to pravé. Je to můj problém samozřejmě. Ale když se tady nějaké jméno napíše, tak o něm hned začnu přemýšlet trochu jinak, a možná se mi začne i líbit, proto prosím o radu
, vím, že nové jméno vymyslet nelze
. Linda je hezká, ale mám problém, když někdo vymění L za P, vím, že jakékoli jméno se dá komolit, ale toto k tomu přímo vybízí bohuže.
@Anonymní píše:
@Levandule121 Taky mě to s tou Lenkou napadlo. @Clarkia No u první jsem to měla stejně, takže jsme prostě nějaké jméno dali, aby malá nebyla beze jména, prostě mi žádné nepřijde to pravé. Je to můj problém samozřejmě. Ale když se tady nějaké jméno napíše, tak o něm hned začnu přemýšlet trochu jinak, a možná se mi začne i líbit, proto prosím o radu
. Linda je hezká, ale mám problém, když někdo vymění L za P, vím, že jakékoli jméno se dá komolit, ale toto k tomu přímo vybízí bohuže.
Je to tak a děti jsou zlé. Měla jsem kamarádku Jitku - na ZŠ byla chudák ![]()
@Anonymní píše:
@Levandule121 Taky mě to s tou Lenkou napadlo. @Clarkia No u první jsem to měla stejně, takže jsme prostě nějaké jméno dali, aby malá nebyla beze jména, prostě mi žádné nepřijde to pravé. Je to můj problém samozřejmě. Ale když se tady nějaké jméno napíše, tak o něm hned začnu přemýšlet trochu jinak, a možná se mi začne i líbit, proto prosím o radu
My máme vybrané jméno pro druhou holčičku Michaela ![]()
Mě se hrozně začala líbit Apolenka. My měli favority u druhého Stela a Julie. S klučičíma jsem měla větší problém. ![]()
Malvína - to jsem slyšela dnes a nepodřijde mi to ani exotické, ani známé.
Ahoj holky, poradíte nějaké pěkné ne moc dlouhé holčičí i klučičí jméno pro naše druhé dítě? Už jsem x-krát prošla kalendář i knížku se jmény, ale nic mě tam nezaujalo. Nelíbí se mi ve jménech r, máme už ho v příjmení. Chci nějaké jméno, které se dá zdrobnit mnoha způsoby a aby bylo hezké i v původní podobě. První je Magda(ne Magdalena), takže ne moc obvyklé jméno, proto bych chtěla ne moc obvyklé i pro druhé, zároveň ale nějaké známé, muž nechce exotiku
. Třeba Eliška je hezká, ale je jich nyní moc. Jméno řeším, protože nechci, abychom ho psali zase až na cestě do porodnice
.
.
Prosím o zachování anonymity, ještě moc lidí neví, že čekáme druhé