Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahooj holky ![]()
Váháme s manželem jaké dáme jméno našemu miminku, jelikož nevíme jestli je to holčička nebo chlapeček a ani to asi nebudeme chtít vědět, tak musíme vybrat obě varianty ![]()
Jsem teprve v 15tt, ale ráda bych nějaké rady, návrhy a tak ![]()
Příjmení Bujnovský.. A zatím favoriti jsou Adam a Sofie. Nemám ráda dlouhá jména, přeci jen příjmení je delší. Nejsem si moc jistá u jména Sofie
Co myslíte??? ![]()
Adam je hezký, akorát je jich dost a Sofie se mi vůbec nelíbí, tak si pak vyber ![]()
@terien No u Sofie si také právě nejsem jistá
Taky se mi úplně nezdá… No a Adam se mi líbí moc a že ho má hodně lidí mi je úplně jedno, to bych si musela vymyslet sama jméno, aby ho nikdo neměl ![]()
@Iliseek co člověk to názor. tady ti polovina napíše super, druhá fuj…
poraď se s rodinou ![]()
Dost dlouhou dobu se mi líbilo jméno Vanesa, ale nevím jak bychom jí oslovovali..
Nebo pak Laura.
@Iliseek píše:
@terien No u Sofie si také právě nejsem jistáTaky se mi úplně nezdá… No a Adam se mi líbí moc a že ho má hodně lidí mi je úplně jedno, to bych si musela vymyslet sama jméno, aby ho nikdo neměl
Mojí dcery kamarádka má Sofii a říkají jí Sofino a mě to příde jako nadávka ![]()
Za mě ten Adam, taky ne
Ale hned mě napadl Alex Bujnovský a Sofie se mi libi, ale už je přesofiovano ![]()
@Iliseek píše:
@terien No u Sofie si také právě nejsem jistáTaky se mi úplně nezdá… No a Adam se mi líbí moc a že ho má hodně lidí mi je úplně jedno, to bych si musela vymyslet sama jméno, aby ho nikdo neměl
záleží hlavně na tobě, já vybírala jméno tak, aby ho neměl každý. A jaký je druhý favorit pro holčičku?
@paola white Tak máme ještě dost času, jen jsem chtěla slyšet návrhy k našemu příjmení, třeba by se mi nějaké zalíbilo
S rodinou se určitě později radit budu.
My vybirali jmena aby sli zdrobnovat ![]()
Adam se mi libil a byl take. v kurzu nakonec vyhral Jakub. ![]()
Adam je krasne jmeno, Sofie se mne osobne vubec nelibi, ale je to ted hodne popularni, takze se to asi libi spouste lidem. Zkus si projit kalendar a psat si vsechna jmena, ktera te zaujmou a pak seznam postupne proskrtavej. A zkus to svoje bricho oslovovat tim vybranym jmenem - jestli ti to pujde dobre pres pusu. ![]()
Sofie se mi k tomu příjmení vůbec nehodí.
(můj problém, ale na mě zní příliš cize, a pak mi to zní k českému příjmení blbě.. holt to tak mám)
Z holčičích se mi hodí od A: Adéla, Aneta…
Adam v pohodě.
Jo, volila bych jméne od A, zní mi to dobře.
![]()
(Kamarád měl hooodně podobné příjmení, a jmenoval se Luděk.
)
@Iliseek píše:
Dost dlouhou dobu se mi líbilo jméno Vanesa, ale nevím jak bychom jí oslovovali..Nebo pak Laura.
@boball Tak to by se mi tedy nelíbilo takové oslovení, opravdu jak nadávka.. No asi na každé jméno se najde i nehezké oslovení. ![]()
Me se libi Nina a Maxim…dejte to, co se libi vam, a nedavejte na okoli ![]()