Prosím o Vás názor - jméno pro kluka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
13.8.13 08:48

Prosím o Vás názor-jméno pro kluka.

Ahoj holky :mavam:

Jaké se Vám líbí jméno pro kluka s příjmením Hauberk. My máme předvybraného Aleše, líbí se nám oboum, ale všichni na nás koukají tak divně… :nevim: pak Jana ( ale je jich tolik.. :zed: ). Na ničem jiném se nemůžeme shodnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
13.8.13 08:49

Aleš se mi líbí mnohem víc než Jan, k příjmení se hodí a není na něm nic divného. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
13.8.13 08:50

@Berinika Aleš je zcela vpoho k tomuto příjmení. Určitě bych dala nějaké měkké jméno a taky ne moc dlouhé. Adam? Jakub? Tomáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.8.13 08:50

Dejte takové, co se líbí vám, okolí je do toho houby ;) mmchdm, jan bych nedávala, tak se jmenuje každý druhý kluk :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
13.8.13 08:52

My čekáme Viktora, nám se nestane že se bude tak jmenovat každý druhý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
13.8.13 08:55

Jé, vykašlete se na ostatní, ať se koukají, jak chtějí. Aleš je moc krásný a k příjmení se to hodí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
13.8.13 08:55

@sarinka83 tak v mém okolí je Viktorů asi 5  :lol:

@Berinika obě jména jsou pěkná vyberte to co se líbí vám. nenechte se ovlivnit kecama ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.8.13 08:56

Ales je krasny jmeno, a k prijmeni se hodi. Janu je moc, jmenuje se tak kazdy druhy. Jak tu nekdo zminoval, Adam se k tomu taky krasne hodi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61

Aleš je moc hezké jméno a k tomu příjmení se hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157

Obě jména jsou v pohodě a pasují k příjmení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
13.8.13 08:57

@Berinika Líbí se mi Aleš :-) A k příjmení to jde. Těm co se nelíbí - beztak závidí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
13.8.13 08:58

Obojí zní v pohodě :-) :palec:

• Citovat
  • Upravit
896
13.8.13 08:59

Mám Holku a kecy od rodiny poslouchám do teď..jinak jsem se nesetkala s negativním hodnocením..
Jako jsem ráda, že jsem se nenechala ukecat, protože jí to jméno fakt sedí. Takže si dejte to které se vám líbí a na kterým se shodnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
13.8.13 08:59

Aleš není můj šálek kávy ale lepší jak Jan navíc Alešů se ted moc nerodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
13.8.13 09:00

Příbuzní i okolí se s tím srovná, obě jména jsou normální a jdou ok i s příjmením. My jsme hned když jsme věděli, že to bude kluk, řekli všem, že to bude Dan a ještě minulý týden se nás někteří ptali jestli jsme to ještě nezměnili v hlase měli naději :). Prostě má každý přestavu, jak by se dítě mělo jmenovat, hlavně budocí babičky a dědečkové. Jinak já bzch y těch dvou jmen dala Aleše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze