Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Matea přesně d těmito 2 jmény mám jednu kolegyni. Matyáš a Štěpán. ![]()
@Berinika dejte Aleše, okolí stejně nebude s vašim výběrem spokojeno nikdy. U nás se nekomentovalo snad jen jméno mladsiho syna.
A to jsme jména předem neoznamovali.
Aleš je pěkné jméno, hodí se k příjmení a je to váš favorit, ostatní neřešte ![]()
Ze stejného důvodu zveřejňujeme jména až po narození miminka a všichni jsou vždy nadšení, jestli opravdu, nebo se se jmény musí srovnat, je jen jejich věc ![]()
@Berinika Na ostatní bych prděla, považovala bych za úspěch, že se shodnou rodiče. Ono až se to narodí a bude se to jmenovat třeba Kašpar, stejně ho všichni budou milovat i s tím jménem ![]()
@Berinika mě se líbí Jan i když je jich hodně tak my by jsme ho dali klukovi určitě ale pokuď se vám líbí Aleš tak je to jen vaše věc a na ostatní byt nehleděla
@Berinika a u dcery mi výběr dala „sežrat“ i porodní asistentka, když předstírala, že mi nerozumí a já jí v nejsilnějších kontrakcích musela jméno čtyřikrát opakovat. ![]()
Dekuji. Holcicka by byla Simona ale ta az priste.Mimi ma pindika rekli mi to na genetice
Aleš je moc pěkné jméno a k příjmení fakt dobře hodí. Na okolí kašlete, oni si zvyknou. Je to vaše dítě, ne jejich.
My máme Frantu a Pepu a to rodina i kamarádky rozdýchávali dlouho. A jak si pěkně už zvykli. ![]()