Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Přeji krásný slunný den.
Máme trošku s přítelem dilema ohledně chlapeckého jména… Máme už holčičku, která se jmenuje Adéla Stephanie ( Stephanie na památku mého tatínka) tím pádem pro klučíka chceme také 2 jména. Přemýšleli jsme nad Sebastian Adrian, ale nevím… Nenapadá vás něco?
To se moc rýmuje
místo Adriana bych vymyslela něco jinýho…a taky, jestli máte dlouhé příjmení, tak něco kratšího
já dala taky dvě jména - Daniel Jan ![]()
Přímení je krátké K…a. Já bych klído dala jen jedno jméno, ale nechceme ho ošidit… ![]()
A co třeba Jan Sebastian - to nemyslim jako vážný nápad, jen, že jméno vaší dcery je české a docela časté, takže aby syn nebyl Sebastian Adrian - aby neměl dvě netradiční jména. Mně naopak se líbí, když se to jméno rýmuje, je to hezké
.
Sebastian je krásné a hodí se k němu spoustu jmen… Taky záleří na složitosti příjmení
Sebastian bych nedávala, je jich teď jak psů..
Musí to taky začínat písmeny S a A jako u dcery?
Ta kombinace za mě teda ne. Ale spíš se mi moc nelíbí, že Sebastianů je teď opravdu hrozně moc. I když lepší než Samuel. Když slyším maminku volat na svýho syna Samečku, nějak hezký mi to nepřijde. Ale pokud se vám to líbí a hodí se to k příjmení, vůbec bych neřešila okolí. ![]()