Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Ahojte maminky, potřebuji poradit s příjemním Holeksa - jaké jméno pro holčičky a kluky by se k tomuto příjmení hodilo? Předem děkujeme za případné nápadyomlouvám se za anonymní příspevěk, zatím nechceme být odhaleni
No to jste tedy nenápadný
U holky to bude -ová, nebo bez?
Omlouvám se, ale tohle mě fakt pobavilo
rozhodně nechápu smysl anonymu, když prozradíš příjmení a ještě navíc takové neobvyklé. ![]()
Já když si přečetla příjmení, tak se mi hned spojilo Marek Holeksa. A pro holčičku by se mi celkem líbilo Emma. ![]()
Určitě ová, jinak věřím, že lidí s tímto příjmením bude víc, tak snad se v tom nebude nikdo rejpat ![]()
Nechtěla jsem rejpat…
ale pobavilo mě to. No hlavně bych nedávala Alexandru nebo Alexe, prostě jméno s x. Jinak si myslím, že je to poměrně jedno. ![]()
Mně k Holeksa jde celkem vše české, kratší do dvou slabik a bez S. David, Jakub, Tomáš.. K holčičce asi obdobně, česká klasika, jen nevadí i tříslabičná jména, protože to Holeksová už je delší. Nesedí mi k tomu cizí tvrdá netvárná jména. Ale dle gustu.. Hezké vybírání ![]()
Hned mě napdlo Jiří Holeksa…a co se týče holky tak třeba Jana nebo Ema
@Anonymní píše:
Ahojte maminky, potřebuji poradit s příjemním Holeksa - jaké jméno pro holčičky a kluky by se k tomuto příjmení hodilo? Předem děkujeme za případné nápadyomlouvám se za anonymní příspevěk, zatím nechceme být odhaleni
Takové, které se vám líbí…
Mě se k vašemu příjmení napadly klučičí: Radek, Roman, Radim, holčičí Karin, Riva, Berta a ještě René, ale to nevím, jestli je klučičí, nebo holčičí, možná obobjí. ![]()
@Yasminn píše:
Omlouvám se, ale tohle mě fakt pobavilo![]()
rozhodně nechápu smysl anonymu, když prozradíš příjmení a ještě navíc takové neobvyklé.
Smysl je asi to, že kdyby to napsala pod svou emiminovskou přezdívkou, její známí by věděli, jakou tu má přezdívku.
To příjmení mi zas tak neobvyklé nepřijde, hodí se k němu spoustu jmen, vybírejte podle intuice ![]()
@aiko24 píše:
Smysl je asi to, že kdyby to napsala pod svou emiminovskou přezdívkou, její známí by věděli, jakou tu má přezdívku.To příjmení mi zas tak neobvyklé nepřijde, hodí se k němu spoustu jmen, vybírejte podle intuice
přesně tak!:)ale tak s rejpáním jsem na emiminu počítala
každopádně děkuji všem co opravdu radí! ![]()
@Anonymní píše:
Co říkáte na Lilien a Samuel?.. Není to moc?
Mě osobně se to moc nehodí kvůli tomu „l“ ve jménech i příjemní, ale je to jen můj pocit.
Ahojte maminky, potřebuji poradit s příjemním Holeksa - jaké jméno pro holčičky a kluky by se k tomuto příjmení hodilo? Předem děkujeme za případné nápady
omlouvám se za anonymní příspevěk, zatím nechceme být odhaleni