Jméno Tamara

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
30.6.13 19:07

Jméno Tamara

Ahoj.. :) čekáme s manželem druhé dítě a líbí se nám jméno Tamara pro holčičku. Při „nezávazných“ řečech o jménech s kamarádkami (co taky čekají či plánují), jsem zmínila, jak by se mi toto jméno pro holčičku líbilo. Reakce jsou negativní - prý je jméno pro miminko tvrdé, zastaralé, nezvyklé, jak by se jí říkalo apod.
Jsme víceméně rozhodlí, ovšem chtěla jsem se zeptat na názor ostatních - jak vnímáte jméno Tamara?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
30.6.13 19:09

No hlavně miminko nebude miminko napořád, že…

Mně se líbí, říkala bych mimču Taminka, Tamča, Mára, Márinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2897
30.6.13 19:10

Mame sousedku Tamaru :-) jmeno mi prijde fajn, originalni, bude aspon sama ve tride ;-) jestli jste rozhodli, kasli na ostatni, kazdy ma jiny nazor a rozhodujici je ten vas ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295

Znám jednu holčičku, je jí 5 let. Není to nijak ošklivé, odmalička pěkně jí říkali, jen se prostě musí líbit rodičům. Mě se osobně nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630

Tohle jméno se mi moc líbí :palec: Dá se jí říkat Tami. Nevím co se komu na tom zdá tvrdého :nevim: A tvrdé pro miminko? Tak snad většinu života jako miminko nestráví :roll:

Příspěvek upraven 30.06.13 v 19:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@maratau ahojky :mavam: tam já jsem Tamaru chtěla u prvního, nakonec se narodil chlapeček, takže nic no :roll: pak jsem byla opět těhu a měla to být holčička, Tamara mi bohužel neprošla, ale to jméno se mi moc líbí, a pokud budu mít ještě někdy holčičku, tak si jí prosadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9315
30.6.13 19:22

Od kamarádky dcera je Tamara a mě se to jméno líbí :palec: nejčastěji jí říkají asi Tamča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
30.6.13 19:24

My s manželem miminko plánujeme a snad se nám brzy zadaří a už teď vím, že všem, co se zeptají budu říkat bude to buď Hugo nebo Rút :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a jméno, co jsme vybrali nikomu neřeknu, nehodlám to pak poslouchat ty názory okolo… Dokonce máme známý, kteří měli až do 7 měsíce vybráno Jakub, pak jim to někdo sepsul, že Kuba atd. a mají nakonec Adama.

Nenechte si to do toho mluvit, Tamarka je moc hezký jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
30.6.13 19:25

Líbí se mmi, mě se libí, originální a jména, co se často nedávají, dá se jí říkat
Tamarka, Tamka, Tara, Tamík, Marka, Mara, Taruš, Taruše, Taruška apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.6.13 19:26

Ja jem Tamara a rikaji mi Tamca, Tami, Tamarka, Taminka, miluji sve jmeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
30.6.13 19:26

Pěkné neobvyklé jméno. Má šanci, že ve školce, později ve škole bude jediná. Znám jednu dívku s tímto jménem, a to pracuji s mladými lidmi. Pokud se hodí k příjmení, jděte do toho.
Nad jmény našich kluků se lidé okolo také pozastavovali, ale už jim to přijde normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.6.13 19:27
@pepina12 píše:
Znám jednu holčičku, je jí 5 let. Není to nijak ošklivé, odmalička pěkně jí říkali, jen se prostě musí líbit rodičům. Mě se osobně nelíbí.

a me se nelibi tvuj nick

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
30.6.13 19:28

Mně se líbí. Možná zní tvrdě, ale mimču přece nebudeš říkat Tamaro :zed: Ale třeba Tami, Tamuško, Taminko, Tamulko, Tamísku, Tamaruško, Tamčo..chce to jen trochu fantazie, ale to tě určitě napadne samotnou :kytka:

Většinou se přece mimčům neříká jménem tak, jak se píše v kalendáři, ne? Co třeba takový Jiří, Kateřina, Helena… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
30.6.13 19:29
@Taminka píše:
a me se nelibi tvuj nick
:mrgreen: :mrgreen:, ted jsi jí to nandala :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.6.13 19:30
@tumpach píše: :mrgreen: :mrgreen:, ted jsi jí to nandala :mrgreen:

tak vis jak, ji se nelibi jmeno Tamara, tak me se nelibi Pepina. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze