Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tamara je krásný jméno, taky jí chceme pro druhé prtě (po mamince)
a v příjmení tada R nemám, ale zní mi to dobře i s ním.. ![]()
Tamara je krásné jméno, dala bych ho hned. Sama jsem Tamaru na holčičku zvažovala. ![]()
Tamaru jsem měla hodně vysoko na seznamu jmen. Mám to jméno moc ráda. Kamarádka má roční Tamarku, Tamču, Taminku. Zdrobnělin se dá vymyslet spousta. A jestli se vám líbí, tak se vykašlete na názory ostatních.
Tak se nám Tamarka narodila teď v pátek a já to jméno úplně miluju ![]()
Díky všem za reakce ![]()
@Dino píše:
Tak se nám Tamarka narodila teď v pátek a já to jméno úplně miluju
Díky všem za reakce
velika gratulace ![]()
Ahoj, naší dceři jsme taky dali jméno Tamara. Bohužel v okolí se objevují reakce spíše „Co??A kde jste na to proboha přišli? Vždyt je tolik krásných jiných jmen!!“
Každý od nás čekal nějakou modernu a jsou z Tamary v šoku. Kdybychom dali třeba Miu, myslím, že by se divili míň.
@Anonymní píše:
Ahoj, naší dceři jsme taky dali jméno Tamara. Bohužel v okolí se objevují reakce spíše „Co??A kde jste na to proboha přišli? Vždyt je tolik krásných jiných jmen!!“Každý od nás čekal nějakou modernu a jsou z Tamary v šoku. Kdybychom dali třeba Miu, myslím, že by se divili míň.
Přišli jsme na to v kalendáři
Já zase když slyším jméno Mia představím si obrovskou vietnamku ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, naší dceři jsme taky dali jméno Tamara. Bohužel v okolí se objevují reakce spíše „Co??A kde jste na to proboha přišli? Vždyt je tolik krásných jiných jmen!!“Každý od nás čekal nějakou modernu a jsou z Tamary v šoku. Kdybychom dali třeba Miu, myslím, že by se divili míň.
U nás se taky každý divil a ptal se, jak nás to napadlo. Ale vyloženě negativní reakce nebyly, spíš nezvyk. Nakonec se to většině líbí. A já jsem za to jméno ráda, je moc krásné a má mnoho variant ![]()
Ahojky. O Tamarce uvažujeme. Moc se nám líbí „Tamarka“, ale nevím, jestli Tamara není moc tvrdé jméno. Trochu tak na mě působí. Také uvažujeme o Tereze, chceme jméno s r, protože máme měkké příjmení. Tamarka vyhrává tím, že je méně častá. Na druhou stranu Tereza mi tak tvrdě, jako Tamara nezní. Co myslíte?
@ChrpověModrá dala bych spíš Tamaru, tvrde mi zní obě nastejno a terezek je milion.
Tamara je krásné jméno
. Ano, Tereze je podobné, ale Tamara se mi líbí mnohem víc. Na vašem místě bych ani neváhala.
Je to moc pěkné jméno, mě se vyloženě líbí. Pokud nemáte nějaké echt tvrdé příjmení, tak bych klidně dala. Tami ![]()
vzpomela jsem si na Tamaru z hororu The Strangers. Nedala bych
Dcera mí ve třídě Tamarku, nejdřív mi to nějak nešlo přes pusu, ale je to o zvyku. Volají na ní Tami, Tamčo.
Mně se to moc líbí. Kdybychom měli jiné příjmení, tak neváhám. Ale máme tvrdě příjmení, tak nevím, jestli by to bylo dobré. Na přemýšlení mám spoustu času. Pokud vám se to hodí, tak ji dejte. Doporučuju.