Jméno Tamara

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
5.8.13 14:32

Tamara je krásný jméno, taky jí chceme pro druhé prtě (po mamince) :lol: a v příjmení tada R nemám, ale zní mi to dobře i s ním.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
5.8.13 14:33

Tamara je krásné jméno, dala bych ho hned. Sama jsem Tamaru na holčičku zvažovala. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dupi Dup
9.12.13 23:07

Tamaru jsem měla hodně vysoko na seznamu jmen. Mám to jméno moc ráda. Kamarádka má roční Tamarku, Tamču, Taminku. Zdrobnělin se dá vymyslet spousta. A jestli se vám líbí, tak se vykašlete na názory ostatních.

• Citovat
  • Upravit
18079
9.12.13 23:23

Tak se nám Tamarka narodila teď v pátek a já to jméno úplně miluju :srdce:
Díky všem za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
10.12.13 08:33
@Dino píše:
Tak se nám Tamarka narodila teď v pátek a já to jméno úplně miluju :srdce:
Díky všem za reakce :)

velika gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.14 11:04

Ahoj, naší dceři jsme taky dali jméno Tamara. Bohužel v okolí se objevují reakce spíše „Co??A kde jste na to proboha přišli? Vždyt je tolik krásných jiných jmen!!“ 8o Každý od nás čekal nějakou modernu a jsou z Tamary v šoku. Kdybychom dali třeba Miu, myslím, že by se divili míň.

• Citovat
  • Upravit
15051
17.2.14 12:59
@Anonymní píše:
Ahoj, naší dceři jsme taky dali jméno Tamara. Bohužel v okolí se objevují reakce spíše „Co??A kde jste na to proboha přišli? Vždyt je tolik krásných jiných jmen!!“ 8o Každý od nás čekal nějakou modernu a jsou z Tamary v šoku. Kdybychom dali třeba Miu, myslím, že by se divili míň.

Přišli jsme na to v kalendáři :lol: Já zase když slyším jméno Mia představím si obrovskou vietnamku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
17.2.14 13:07
@Anonymní píše:
Ahoj, naší dceři jsme taky dali jméno Tamara. Bohužel v okolí se objevují reakce spíše „Co??A kde jste na to proboha přišli? Vždyt je tolik krásných jiných jmen!!“ 8o Každý od nás čekal nějakou modernu a jsou z Tamary v šoku. Kdybychom dali třeba Miu, myslím, že by se divili míň.

U nás se taky každý divil a ptal se, jak nás to napadlo. Ale vyloženě negativní reakce nebyly, spíš nezvyk. Nakonec se to většině líbí. A já jsem za to jméno ráda, je moc krásné a má mnoho variant :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.19 19:02

Je jméno Tamara tvrdé?

Ahojky. O Tamarce uvažujeme. Moc se nám líbí „Tamarka“, ale nevím, jestli Tamara není moc tvrdé jméno. Trochu tak na mě působí. Také uvažujeme o Tereze, chceme jméno s r, protože máme měkké příjmení. Tamarka vyhrává tím, že je méně častá. Na druhou stranu Tereza mi tak tvrdě, jako Tamara nezní. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
9.4.19 19:03

@ChrpověModrá dala bych spíš Tamaru, tvrde mi zní obě nastejno a terezek je milion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2029
9.4.19 19:08

Tamara je krásné jméno :). Ano, Tereze je podobné, ale Tamara se mi líbí mnohem víc. Na vašem místě bych ani neváhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
9.4.19 19:09

Je to moc pěkné jméno, mě se vyloženě líbí. Pokud nemáte nějaké echt tvrdé příjmení, tak bych klidně dala. Tami :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
9.4.19 19:13

vzpomela jsem si na Tamaru z hororu The Strangers. Nedala bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
9.4.19 19:16

Dcera mí ve třídě Tamarku, nejdřív mi to nějak nešlo přes pusu, ale je to o zvyku. Volají na ní Tami, Tamčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
9.4.19 19:20

Mně se to moc líbí. Kdybychom měli jiné příjmení, tak neváhám. Ale máme tvrdě příjmení, tak nevím, jestli by to bylo dobré. Na přemýšlení mám spoustu času. Pokud vám se to hodí, tak ji dejte. Doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze