Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Z Aleše a Jana bych vybrala Aleše
Pak by to byl Honza Hauberk a je to moc H. ![]()
Holky díky
my právě nechceme, aby byl ve školce s dalšíma 3 Honzíkama a to bude, pořád patří mezi nejčastější jména každý měsíc. Adama jsme chtěli, ale mám termín na Vánoce
Tomáš - opět moc časté. Ve skrze jsme se shodli hned na Alešovi
Taky si říkám, že nebudeme koukat na ostatní, ale nerada bych, aby pak dítě bylo chudák ![]()
Tak mě osobně se Aleš nelíbí, ale je pravda že jich není tolik a k příjmění se hodí.
Jana bych nedávala je to hrozně častý jméno…
Ale popravdě když jsem přečetla vaše příjmení první co mi naskočilo bylo ADAM ![]()
@tina1979 Dan se nám líbí tak
navíc se dá dítko krásně oslovovat. Honzíků je fakt moc, líbí se mi, ale…
Alešů je málo ( alespoň myslím? )
@Dice Adama jsem chtěla hned…ale aby měl vše v jednom týdnu, se mi nechce…
narozeniny, Vánoce i svátek ![]()
@AvajBr je jich hafo. Nejvíc se rodí stále Jakubů, Janů, Tomášů, Adamů ![]()
Za me Ales.Jan se mi taky libi.Ale k prijmeni vam jde vic Ales.
Aleš je krásné jméno, vykašlala bych se na okolí. Na nás taky koukali když jsme dávali Matyáše a stejně tak Štěpána ![]()
@Berinika Já bych předně vůbec nekoukala po reakcích ostatních. Bude to vaše dítě, tak mu dejte, co se vám líbí
Mně se Aleš třeba líbí a k příjmení se to taky dle mého hodí. My právě kvůli těmhle reakcím okolí jména vůbec nezveřejňujeme, řekneme, že je to prostě překvapení ![]()
@Matea Štěpán je moje srdcovka, ale neprošlo mi to
ale hrozně se mi líbí.
@Beru to jsem chtěla, ale každej do mě ryl…na všechno koukaj, jako že to zná divně. Já na to kašlu, ale chtěla jsem právě názor tady, ono mi to pomůže nepřemýšlet o tom už
protože i malýho už Alešku oslovuju ![]()
@Berinika mě se taky obě jména moc líbila, ale okolí na mě koukalo jak z jara
ustála jsem a jak to teď klukům sedí
![]()
Aleš je v pohodě, Jan také ale je jich opravdu hodně. Pokud to visí na těchto dvou variantách, volila bych Aleše.