Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky poradíte mi také budeme mít kluka a já vůbec ale vůbec nevím jaké jméno zvolit k přijmení Holub vlastně mě nenapadá ani jakékoliv jméno co by se mi líbilo prala sem si holčičku a na tu bych jmen mela snad deset tak dekuji
Jakékoliv ![]()
Já mám osobně ráda českou klasiku: Martin, Michal, Pavel, Roman, David, Luboš,… atd ![]()
Přítel se jmenuje David a má taky ‚ptačí‘ příjmení. Jinak Jan, Petr, Matěj…
Prokop?
nee, ted vazne, chtelo by to jmeno co obsahuje R. Radim, Radek, Richard, Jaroslav, František, Rostislav. A nebo Jan, Petr, Lukaš, Dominik. To se mi libi k tomu prijmeni.
Jsem příjmením Holubová ![]()
Můj táta i děda je JAN, strejda Josef…a jde k tomu cokoliv českého, ale měkčího… ![]()
@Netrpělivá píše:
Tak tohle je dotaz přesně pro mě. Adam Holub a Petr Holub.
znamej je Petr Holub a ma syna Adama Holuba
.
Těžko radit, musí se ti to hlavně líbit a dobře osolovat ![]()
Jí bych nikdy nedala Matyáš, Tobiáš, Matěj, Tomáš, Jakub… nelíbí se mi to - nebo některá i jo, ale je to teď každý druhý. Ale je to každého věc a záleží, jaké „požadavky“ máš ty.
Já zase nesnáším honbu za co nejoriginálnějším jménem na úkor toho, že pak bude dítě za pitomce
Takže hlavně k příjmení Holub ne něco rádoby moderního.
Příspěvek upraven 04.09.13 v 12:05
@lyrica Jejda, tak to taky ne. Originální jména taky nechci. Ale spíš nechci, aby moje dítě bylo mělo ve třídě 5 jmenovců. A je takových krásných obyčejných jnem, která se nedávají. My máme například holky Radku a Martinu.