Jméno Vladimír

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.10.13 20:51
@Géčko píše:
Děkuji za názory at už pro nebo proti… práve nejsme rozmyšlení uplne rozmýšlíme nad Vladimír x Šimon. Vím že není duležite zda je moderni nebo ne, nebo kdo to jmeno nosil.Ale přece jenom ho syn bude nosit celý život. A nebude vždy miminko.

Mám doma Vladimíra syna a neznám jiné dítě rimto jménem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
8.10.13 20:52

@aminkadf jojo, těch je teď všude spousta mi přijde…Tadeáš, Matyáš… My máme Alexe a o jiným v okolí nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
8.10.13 20:53

@aminkadf jojo, těch je teď všude spousta mi přijde…Tadeáš, Matyáš… My máme Alexe a o jiným v okolí nevím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
8.10.13 20:54

Mně se líbí hodně Vláďa, mám k němu citový vztah - je to můj táta. Teď jsem o tom přemýšlela a nedala bych. Jak tu někdo psal o tom Putinovi - naše děti budou hodně cestovat, studovat v cizině, prostě bych se toho vyvarovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.10.13 20:56

Ale hlavně, Vladimír má svátek v květnu a Šimon v prosinci. A pokud by se měl narodit třeba v prosinci tak to bych mu nepřála. V prosinci svátek, narozeniny a vánoce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
8.10.13 20:59

@Iwis

Taky pěkný jméno :palec: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
34473
8.10.13 21:00

Mě se to jméno nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
8.10.13 21:02

@aminkadf díííííííky!! :kytka: pro pěknýho chlapa pěkný jméno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1768
8.10.13 21:03
@Géčko píše:
Ahoj holky máte prosím vás nekterá doma díte se jmenem Vladimír? Čekáme chlapečka a rozmýšlíme jméno. Toto by bylo po druhém dedečkovi, ale nejak nevím jak bych mu říkala a jestli toto jméno není nemoderní. Co myslíte? Děkuji za názory

Zakladatelko, ja mam pritele Vladimira a povetsinou se mu rika Vlado-Vladko..ja osobne bych to nechtela pro syna. nerikam ze je to osklive jmeno to urcite nee, ale to je tim ze ja spis mam v merku cizi jmena..jinak at vyberes co vyberes bude to tvuj syn a rikej mu jak ty chces..ne jak by mu chteli rikat ostatni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
8.10.13 21:03

Šimon :palec: Hlasuju pro Šimona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
8.10.13 21:07

Já mám tatínka Vladimíra a hodně jsem přemýšlela, že bych někdy třeba nějakému dalšímu synovi to jméno dala. ALe je to i tím citovým vztahem, jaký k němu mám. :hug: Takže jméno Vláďa je mi moc sympatické.
PS: Synovi jsme dali jméno Šimon. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aminkadf
8.10.13 21:13
  • Citovat
  • Upravit
10
8.10.13 22:23

Já se jmenuji Vladimíra :D Se jménem jsem spokojená, ale velmi narážím v zahraničí. V zásadě nikde moje jméno nedokáží vyslovit, vyjma Ruska a Ukrajiny :roll: Trochu mi to komplikuje komunikaci a ve finále mě vždy přejmenují na něco jiného :zed:. Myslím, že tohle je dobré zvážit, ovšem to jméno samotné je prostě pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
8.10.13 22:25

Šimon? TO je podle me jmeno vhodne pro dite, pro dospeleho se mi moc nelibi.

Vladimir je jmeno, ktere se da krasne zdrobnovat a je daleko zajimavejsi. Ja hlasuju rozhodne pro Vladimira. A Simonu jsou mraky( nechapu moc proc).
Mne osobne se teda jeste vic libi Miroslav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.13 08:13

Já tohle jméno nemusím, ale na Vláďovi není nic špatného :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze