Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Géčko píše:
Děkuji za názory at už pro nebo proti… práve nejsme rozmyšlení uplne rozmýšlíme nad Vladimír x Šimon. Vím že není duležite zda je moderni nebo ne, nebo kdo to jmeno nosil.Ale přece jenom ho syn bude nosit celý život. A nebude vždy miminko.Mám doma Vladimíra syna a neznám jiné dítě rimto jménem
@aminkadf jojo, těch je teď všude spousta mi přijde…Tadeáš, Matyáš… My máme Alexe a o jiným v okolí nevím ![]()
@aminkadf jojo, těch je teď všude spousta mi přijde…Tadeáš, Matyáš… My máme Alexe a o jiným v okolí nevím ![]()
Mně se líbí hodně Vláďa, mám k němu citový vztah - je to můj táta. Teď jsem o tom přemýšlela a nedala bych. Jak tu někdo psal o tom Putinovi - naše děti budou hodně cestovat, studovat v cizině, prostě bych se toho vyvarovala.
Ale hlavně, Vladimír má svátek v květnu a Šimon v prosinci. A pokud by se měl narodit třeba v prosinci tak to bych mu nepřála. V prosinci svátek, narozeniny a vánoce…
@Géčko píše:
Ahoj holky máte prosím vás nekterá doma díte se jmenem Vladimír? Čekáme chlapečka a rozmýšlíme jméno. Toto by bylo po druhém dedečkovi, ale nejak nevím jak bych mu říkala a jestli toto jméno není nemoderní. Co myslíte? Děkuji za názory
Zakladatelko, ja mam pritele Vladimira a povetsinou se mu rika Vlado-Vladko..ja osobne bych to nechtela pro syna. nerikam ze je to osklive jmeno to urcite nee, ale to je tim ze ja spis mam v merku cizi jmena..jinak at vyberes co vyberes bude to tvuj syn a rikej mu jak ty chces..ne jak by mu chteli rikat ostatni ![]()
Já mám tatínka Vladimíra a hodně jsem přemýšlela, že bych někdy třeba nějakému dalšímu synovi to jméno dala. ALe je to i tím citovým vztahem, jaký k němu mám.
Takže jméno Vláďa je mi moc sympatické.
PS: Synovi jsme dali jméno Šimon. ![]()
Já se jmenuji Vladimíra
Se jménem jsem spokojená, ale velmi narážím v zahraničí. V zásadě nikde moje jméno nedokáží vyslovit, vyjma Ruska a Ukrajiny
Trochu mi to komplikuje komunikaci a ve finále mě vždy přejmenují na něco jiného
. Myslím, že tohle je dobré zvážit, ovšem to jméno samotné je prostě pěkné.
Šimon? TO je podle me jmeno vhodne pro dite, pro dospeleho se mi moc nelibi.
Vladimir je jmeno, ktere se da krasne zdrobnovat a je daleko zajimavejsi. Ja hlasuju rozhodne pro Vladimira. A Simonu jsou mraky( nechapu moc proc).
Mne osobne se teda jeste vic libi Miroslav.