A opět ta jména

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
737
2.10.13 10:45

a opět ty jména :

V lednu se nám narodí miminko a řešíme jména :-) První máme Aničku.
V noci už se mi o jménech i zdá… Líbí se mi Sofinka, ale je jich ted nějak moc. Příteli Kristýnka, ale ta zase mě moc ne :-) Přemíšlím na Leontýnkou, máte některá? Jak ji říkáte? Pak Valerie, ale nějak mi to nejde k našemu přijmení. No a u kluka tedy netuším už vůbec. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
737
2.10.13 10:47

Přijmená bude mít Rusinkovič/ová :mrgreen: no a teď babo raď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
2.10.13 10:48

Leontyka je krasna, taky jsem ji chtela, ale k Vasemu prijmeni bych dala mozna kratsi jmeno..je to oboji dlouhy..
Jinak bych ji rikala Leontynka, pripadne Tynka, vetsi lea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
2.10.13 10:50

Jenže z těch krátkých si né a né vybrat. Chtěla jsem Emmu, ale těch je tady kolem tolik, že by to pak byl ve škole pěknej chaos :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
2.10.13 10:59

K tvému příjmení by se mi docela hodila Ella, Elena, Dita, ale třeba i Šárka. A nemyslím si, že Valerie k tomu příjmení nejde… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6586
2.10.13 11:08

@Jiiriinka1 Co třeba Julie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
2.10.13 11:09

My máme doma Ditu, máme taky delší příjmení. Mě se to jméno líbí a hlavně jich není všude jak naseto. Říkáme jí Dito, Díťo, Ditulko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
2.10.13 11:10

Za mě rozhodně Valerie :srdce:

• Citovat
  • Upravit
6586
2.10.13 11:13

A nebo ještě GITA (Gitulka, Gita, Gitka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
2.10.13 11:28

@Jiiriinka1 když se Ti líbí Leontýna, ale je to dlouhý k příjmení (což opravdu celkem je, byť žádná tragédie ještě), tak dejte jen Leona, říká se jim stejně většinou Leuš, Leo-oběma a taky to není moc okoukaný. Leontýně se dá říkat i Týnko, ale tak to už můžeš rovnou dát i Kristýnku-byť teda těch jsou taky mraky, kolem mě když se teď narodí holčička, tak se jmenuje Kristýnka, Terezka nebo Anička.

jinak jde leccos, to příjmení je celkem libozvučný…napadá mě z těch kratších třeba Nina, Lada, Linda, Ilona…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
2.10.13 11:31

Já jsem pro Annu, hezký a k vašemu dlouhýmu příjmení to sedí. Kluka Jana, nebo Jakuba, ale výběr je prostě stejně na vás. ale pozor na dlouhý jména, těch bych se vyvarovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
2.10.13 11:34

Leona jako taková se mi nelíbí, říkala bych jí Leontýnko, nebo Týnko. Krystýnka jako taková mi nějak nechytla a máme jich tady taky mraky. Ella je krásný, o té už jsem přemýšlela při první holčičce, ale Anička byla srdcovka :srdce: :)
Julinka je taky krásný…
Valerie se mi líbí moc, ale taky mi nesedí k přijmení. Šárka ne ne. Ta by mi neprošla a Dita je moooc pěkné :potlesk:

Tak to bude dilema :-) Píšete jména, která mi nenapadla, to až to budu zase doma navrhovat, bude m. j chlap jen kroutit hlavou :lol:

Kolem nás je to samá Terezka, Eliška, Vanesa, Sára, Sofie, Kristýnka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
2.10.13 11:36
@jadviga píše:
Já jsem pro Annu, hezký a k vašemu dlouhýmu příjmení to sedí. Kluka Jana, nebo Jakuba, ale výběr je prostě stejně na vás. ale pozor na dlouhý jména, těch bych se vyvarovala.

Annu máme první holčičku :-) Kluk Jakub máme na seznamu, nebo po tatínkovi Daniel. Daník se mi mic líbí. taky Matyáš, ale těch je taky hooodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
2.10.13 11:38

Daniel jde třeba dát jako Dan, to by taky šlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
2.10.13 11:38
@elanaa píše:
@Jiiriinka1 když se Ti líbí Leontýna, ale je to dlouhý k příjmení (což opravdu celkem je, byť žádná tragédie ještě), tak dejte jen Leona, říká se jim stejně většinou Leuš, Leo-oběma a taky to není moc okoukaný. Leontýně se dá říkat i Týnko, ale tak to už můžeš rovnou dát i Kristýnku-byť teda těch jsou taky mraky, kolem mě když se teď narodí holčička, tak se jmenuje Kristýnka, Terezka nebo Anička.Libozvučný? To mě vůbec… zní Rusky :-D Třeba Valerie Rusinkovičová mi nejde přes pusu, i když to jméno samotné se mi líbí moc.
Jinak děkuju :)
jinak jde leccos, to příjmení je celkem libozvučný…napadá mě z těch kratších třeba Nina, Lada, Linda, Ilona…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze