Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
V lednu se nám narodí miminko a řešíme jména
První máme Aničku.
V noci už se mi o jménech i zdá… Líbí se mi Sofinka, ale je jich ted nějak moc. Příteli Kristýnka, ale ta zase mě moc ne
Přemíšlím na Leontýnkou, máte některá? Jak ji říkáte? Pak Valerie, ale nějak mi to nejde k našemu přijmení. No a u kluka tedy netuším už vůbec. ![]()
Leontyka je krasna, taky jsem ji chtela, ale k Vasemu prijmeni bych dala mozna kratsi jmeno..je to oboji dlouhy..
Jinak bych ji rikala Leontynka, pripadne Tynka, vetsi lea
Jenže z těch krátkých si né a né vybrat. Chtěla jsem Emmu, ale těch je tady kolem tolik, že by to pak byl ve škole pěknej chaos ![]()
K tvému příjmení by se mi docela hodila Ella, Elena, Dita, ale třeba i Šárka. A nemyslím si, že Valerie k tomu příjmení nejde… ![]()
My máme doma Ditu, máme taky delší příjmení. Mě se to jméno líbí a hlavně jich není všude jak naseto. Říkáme jí Dito, Díťo, Ditulko.
@Jiiriinka1 když se Ti líbí Leontýna, ale je to dlouhý k příjmení (což opravdu celkem je, byť žádná tragédie ještě), tak dejte jen Leona, říká se jim stejně většinou Leuš, Leo-oběma a taky to není moc okoukaný. Leontýně se dá říkat i Týnko, ale tak to už můžeš rovnou dát i Kristýnku-byť teda těch jsou taky mraky, kolem mě když se teď narodí holčička, tak se jmenuje Kristýnka, Terezka nebo Anička.
jinak jde leccos, to příjmení je celkem libozvučný…napadá mě z těch kratších třeba Nina, Lada, Linda, Ilona…
Já jsem pro Annu, hezký a k vašemu dlouhýmu příjmení to sedí. Kluka Jana, nebo Jakuba, ale výběr je prostě stejně na vás. ale pozor na dlouhý jména, těch bych se vyvarovala.
Leona jako taková se mi nelíbí, říkala bych jí Leontýnko, nebo Týnko. Krystýnka jako taková mi nějak nechytla a máme jich tady taky mraky. Ella je krásný, o té už jsem přemýšlela při první holčičce, ale Anička byla srdcovka
![]()
Julinka je taky krásný…
Valerie se mi líbí moc, ale taky mi nesedí k přijmení. Šárka ne ne. Ta by mi neprošla a Dita je moooc pěkné ![]()
Tak to bude dilema
Píšete jména, která mi nenapadla, to až to budu zase doma navrhovat, bude m. j chlap jen kroutit hlavou ![]()
Kolem nás je to samá Terezka, Eliška, Vanesa, Sára, Sofie, Kristýnka.
@jadviga píše:
Já jsem pro Annu, hezký a k vašemu dlouhýmu příjmení to sedí. Kluka Jana, nebo Jakuba, ale výběr je prostě stejně na vás. ale pozor na dlouhý jména, těch bych se vyvarovala.
Annu máme první holčičku
Kluk Jakub máme na seznamu, nebo po tatínkovi Daniel. Daník se mi mic líbí. taky Matyáš, ale těch je taky hooodně.
@elanaa píše:
@Jiiriinka1 když se Ti líbí Leontýna, ale je to dlouhý k příjmení (což opravdu celkem je, byť žádná tragédie ještě), tak dejte jen Leona, říká se jim stejně většinou Leuš, Leo-oběma a taky to není moc okoukaný. Leontýně se dá říkat i Týnko, ale tak to už můžeš rovnou dát i Kristýnku-byť teda těch jsou taky mraky, kolem mě když se teď narodí holčička, tak se jmenuje Kristýnka, Terezka nebo Anička.Libozvučný? To mě vůbec… zní RuskyTřeba Valerie Rusinkovičová mi nejde přes pusu, i když to jméno samotné se mi líbí moc.
Jinak děkuju
jinak jde leccos, to příjmení je celkem libozvučný…napadá mě z těch kratších třeba Nina, Lada, Linda, Ilona…