Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@mamartina píše:
A co Agátka? tu máme mymyslím že by se taky hodila a na kluka se mi třeba líbí Jáchym
Agátka je krásné jméno, ale neprojde mi
![]()
Rusinkovič zní rusky, ne protože je v něm obsažen RUS, ale protože končí na „ič“ ![]()
@RyBANA píše:
Rusinkovič zní rusky, ne protože je v něm obsažen RUS, ale protože končí na „ič“
My to chápeme.
![]()
Diana, Hana.
David, Adam.
Ono to bylo asi na mě, že jsem psala, že Němečková a Poláčková taky neevokuje německý a polský příjmení ![]()
@Anna766 píše:
My to chápeme.![]()
Diana, Hana.
David, Adam.
Mě by se líbila Julie. Hodi se vám podle mě moc pěkně k příjmení. Jinak ta Dita je moc hezká, nebo Mia. Také by možná šla Sára, Vanda, Judita, Luisa. Nevím jak moc extravagantní jména si můžu dovolit:). Ale co říkáš těmto?
Nebo Mariana je moc pěkné. Valerie by se podle mě s příjmením netloukla. Mě se moc líbí. ![]()
Pro kluka bych dala Marka, Jana, Antonína, Daniela, ono i Johan, ale to je hodně o vkusu. Vendelín, Oliver.
Ještě mě napadla Viola, to by bylo k tomu příjmení taky moc pěkný
Nebo Lada (ale to už jsem asi psala včera).
Pro holku něco krátkýho, než se chudák ve škole podepíše, tak bude zvonit
takže třeba Emma, Ella, Jana, Nina…
@elanaa Viola je moc krásný jméno… Myslím že by se i hodilo. ![]()
Zdravím trosku se vetru
Taky bych se ráda zeptala na jméno, mám uz Julinku a druhou holcicku chci pojmenovat Martinka. Co si o tom myslite? me prijde ze uz se to jmeno moc nedava, tak aby nepusobilo nejak „zastarale“, ale moc bych ho chtela protoze se tak jmenuje i moje mamka a prijde mi ze Julinka a Martinka, ze se to k sobe hodi ![]()
@posibilities píše:
Zdravím trosku se vetruTaky bych se ráda zeptala na jméno, mám uz Julinku a druhou holcicku chci pojmenovat Martinka. Co si o tom myslite? me prijde ze uz se to jmeno moc nedava, tak aby nepusobilo nejak „zastarale“, ale moc bych ho chtela protoze se tak jmenuje i moje mamka a prijde mi ze Julinka a Martinka, ze se to k sobe hodi
Je fakt žežádnou malou Martinku neznám.
Julinka i Martinka
![]()
@posibilities Jsem Martina a žádnou malou Martinku také neznám tak schvaluju ![]()