A opět ta jména

Napsat příspěvek
Velikost písma:
737
2.10.13 20:21
@mamartina píše:
A co Agátka? tu máme my :) myslím že by se taky hodila a na kluka se mi třeba líbí Jáchym ;)

Agátka je krásné jméno, ale neprojde mi :) :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
2.10.13 20:35

Rusinkovič zní rusky, ne protože je v něm obsažen RUS, ale protože končí na „ič“ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna766
2.10.13 21:22
@RyBANA píše:
Rusinkovič zní rusky, ne protože je v něm obsažen RUS, ale protože končí na „ič“ 8)

My to chápeme. :mrgreen: :mrgreen:
Diana, Hana.
David, Adam.

• Citovat
  • Upravit
31384
2.10.13 21:52

Ono to bylo asi na mě, že jsem psala, že Němečková a Poláčková taky neevokuje německý a polský příjmení :lol:

nicméně je to asi mix všeho, ano, -ič je určitě podstatný, ale to RUS tomu jen nahrává, třeba příjmení Jurkovič, ač taky na -ič končí, tak ve mě nijak zvlášť ruský asociace nevyvolává. Tohle je zbytečný rozebírat, já bych fakt moc na to nekoukala a klidně vybrala třeba tu Ninu nebo Julii.
@Anna766 píše:
My to chápeme. :mrgreen: :mrgreen:
Diana, Hana.
David, Adam.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
2.10.13 22:02

Mě by se líbila Julie. Hodi se vám podle mě moc pěkně k příjmení. Jinak ta Dita je moc hezká, nebo Mia. Také by možná šla Sára, Vanda, Judita, Luisa. Nevím jak moc extravagantní jména si můžu dovolit:). Ale co říkáš těmto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
2.10.13 22:08

Nebo Mariana je moc pěkné. Valerie by se podle mě s příjmením netloukla. Mě se moc líbí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
2.10.13 22:21

@Jiiriinka1 Taky žádnou jinou Jířu než sebe neznám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
2.10.13 22:29

Pro kluka bych dala Marka, Jana, Antonína, Daniela, ono i Johan, ale to je hodně o vkusu. Vendelín, Oliver.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
3.10.13 07:52

Ještě mě napadla Viola, to by bylo k tomu příjmení taky moc pěkný :palec: Nebo Lada (ale to už jsem asi psala včera).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
3.10.13 11:37

Pro holku něco krátkýho, než se chudák ve škole podepíše, tak bude zvonit :D takže třeba Emma, Ella, Jana, Nina…

• Citovat
  • Upravit
252
3.10.13 23:02

@elanaa Viola je moc krásný jméno… Myslím že by se i hodilo. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
4.10.13 19:25

Zdravím trosku se vetru :) Taky bych se ráda zeptala na jméno, mám uz Julinku a druhou holcicku chci pojmenovat Martinka. Co si o tom myslite? me prijde ze uz se to jmeno moc nedava, tak aby nepusobilo nejak „zastarale“, ale moc bych ho chtela protoze se tak jmenuje i moje mamka a prijde mi ze Julinka a Martinka, ze se to k sobe hodi :)

• Citovat
  • Upravit
Anna766
4.10.13 19:39
@posibilities píše:
Zdravím trosku se vetru :) Taky bych se ráda zeptala na jméno, mám uz Julinku a druhou holcicku chci pojmenovat Martinka. Co si o tom myslite? me prijde ze uz se to jmeno moc nedava, tak aby nepusobilo nejak „zastarale“, ale moc bych ho chtela protoze se tak jmenuje i moje mamka a prijde mi ze Julinka a Martinka, ze se to k sobe hodi :)

Je fakt žežádnou malou Martinku neznám. :nevim: Julinka i Martinka :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
7899
4.10.13 19:49

@posibilities Jsem Martina a žádnou malou Martinku také neznám tak schvaluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
4.10.13 20:47

Děkuji, to mě potěšilo ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat