Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Eveelin píše:
@veruka85 hezké, dala bych hoNa nátlak okolí jsem nedala Evelínu ani Leu a do dnes mne to mrzí. Určitě se řiď tím, co ty chceš. Okolí si bude muset zvyknout
A co jsi nakonec dala?
@Eveelin píše:z toho mám strach, že si to pak budu vyčítat, že jsem to jméno nedala. Nebo naopak pak mi dcera výčte, že má až moc netradiční jmeno
@veruka85 hezké, dala bych hoNa nátlak okolí jsem nedala Evelínu ani Leu a do dnes mne to mrzí. Určitě se řiď tím, co ty chceš. Okolí si bude muset zvyknout
@veruka85 co dnes vidím mezi dětmi, že si spíše váží trochu odlišných a hezkým jmen. Já si to do dnes vyčítám, že jsem nedala jméno, které jsem chtěla! Tak se dobře rozhodni ![]()
@veruka85 píše:
Ahoj všem, máte někdo doma Leontýnku? Jak na to jméno reagovalo okolí? Pořád se s manželem nemůžeme dohodnout, zda ho dát. Dekuji
Ostatní co si o tom jméně myslíte? Dekuji
Jako na mimino hezké, ale já se se skoro 100 kg bych se teda Leontýna jmenovat nechtěla. Ani kdybych měla 2× méně, já vždy toužila po normálním jméně, nikdy jsem ale nepřišla na to, které to je
.
@veruka85 píše:
z toho mám strach, že si to pak budu vyčítat, že jsem to jméno nedala. Nebo naopak pak mi dcera výčte, že má až moc netradiční jmeno
Kdybych nad jménem takhle váhala tak bych ho asi nedala. To „pravé“ jméno mi musí padnout hned do oka. U dcery jsme vybírali společně a hned jak jsme ho přečetli v kalendáři tak jsme věděli, že je to ono a jsem moc ráda že jsme ho dali, nezapochybovala jsem ani na vteřinu.
@terien píše:
Kdybych nad jménem takhle váhala tak bych ho asi nedala. To „pravé“ jméno mi musí padnout hned do oka. U dcery jsme vybírali společně a hned jak jsme ho přečetli v kalendáři tak jsme věděli, že je to ono a jsem moc ráda že jsme ho dali, nezapochybovala jsem ani na vteřinu.
Přesně tak jsme to meli u první dcery.. Ale teď to druhé jméno. Mě se líbí Leontýnka, ale jak vidím reakci okolí tak váhám.
Nevím, mě se Leontýnka tolik nelíbí, ale spíš protože je to na mě dlouhé
. Ale holčička to jistě vysloví. Kamarádka má pětiletou Valentýnku a nikdy problém neměli ani s okolím. Takže pokud se vám líbí, tak chutě do toho
.
Dobrý den,
pomůžete nám prosím vybrat jméno pro naše první miminko. Prosím vyjádřete svůj názor prostřednictvím této ankety: http://www.survio.com/…7E7X8V8F7C9B
děkuji Tomáš
@veruka85 píše:
Díky moc za názor. Upřímně asi první pozitivní.. Všichni říkají, ze to nikdy neslyšeli. A že malá nebude ani umět říct jak se jmenuje..
Neslyšeli? To nikdy neviděli film Ať žijí duchové? Leontýnka je krásné jméno, určitě ho dejte
.
My máme Barunku
, ale jestli druhé mimi bude taky holčička, tak to bude Viktorka ![]()
Me se to jmeno moc nelibi. Zdrobnele Leontynka p je hezky, ale Leontyna uz tak pekny neni. A jako dospela se predstavovat Leontynka nebude…
Ahoj maminky, ženy, dámy ![]()
Za 2 měsíce se nám narodí náš vymodlený pupíček (pohlaví je překvapením) a do dnes vůbec netušíme, jaké jméno vybrat k příjmení Čejka/Čejková. Tak prosím poraďte, snad už vybereme
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, ženy, dámy
Za 2 měsíce se nám narodí náš vymodlený pupíček (pohlaví je překvapením) a do dnes vůbec netušíme, jaké jméno vybrat k příjmení Čejka/Čejková. Tak prosím poraďte, snad už vybereme![]()
Mirka Čejkova ![]()