Cévkování kvůli operaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1519
2.5.22 19:14

Jsem docela hypochondr, cevkovali me po poroodu, ale nebolelo to vubec, taky jsem se toho dost bala :lol: neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5968
2.5.22 20:09

Já ani nevěděla, že mě cévkovali. Ale je pravda, že jsem měla kontrakce, tak možná proto. Šla jsem na akutní cs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
2.5.22 20:16
@Anonymní píše:
Cévkovaly některou z vás kvůli operaci? Bolí to?

hodně záleží na šikovnosti, ale první cévka to byl masakr, já tam lezla po zdi, nakonec to tam dával doktor a to už ok. a pak jako první sem jí chtěla hned vyndat, to byla úleva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.22 21:01

Cévkování 2×. Poprvé to bylo dost nepříjemný i při vylučování. Malinko růžové na papíře, pálení. Po druhé při akutním císaři a to bylo jediné co jsem necítila. Ani nevím jak to udělali.

• Citovat
  • Upravit
44
4.5.22 22:15

Nebolí to, naopak, po operaci, když mě dnes ráno odcévkovali, byla úleva. Buď klidná, opravdu to nic není :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1356
4.5.22 22:56

No ja po tom mela docela poradny zanet mocaku a horecky 39,8…a bylo mi nepříjemné zavadeni i vyndavani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
5.5.22 06:01

Musíš hodně pít, to je právě proti zánětu. Mám už za sebou páté cévkovaní. Nikdy nebyl problém. Moc Ti přeji, ať už jsi zdravá a máš vše za sebou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3729
7.5.22 23:53

Zrovna ve čtvrtek před císařským rezem. Nebylo to nic hrozného. Trochu to zapálil a nutilo na močení. Otázka pár vteřin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí