Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zavolej gynekologovi, že máš akutní problém ať tě vezme hned.
@np10021 píše:
A to tě svědí pouze klitoris nebo máš i výtok?
Výtok nemám žádný, pouze svědí a pálí
@Anonymní píše:
Výtok nemám žádný, pouze svědí a pálí
Zítra si hned ráno zavolej na gyndu. S tímhle do 13.května nečekej.
Kortikody na to vážně nemaž.
Zajdi si do lékárny pro canesten a nebo podobný antimykotický krém a maž to tím, ráno a večer po omývání - omývej pouze vodou. Nos pouze bavlněné prádlo a pokud možno sukně, nebo hodně volné kalhoty, Co nejčastěji choď na ostro ve volné sukni, zapaření v těsných kalhotech a umělohmotném prádle a oblečení mají kvasinky rády.
A pro jistotu kup i vaginální probiotické globule a užívej, dokud to nebude všechno v cajku, aby se ti to nerozšířilo i do pochvy.
Dobry večer přeji ja bych doporučil jenamazol mazat klitoris a okoli mužete i aplikovat do pochvy preventivně.
Dobrý den, je mi to vážně blbí a opravdu se stydím ale už nevím s kým se o tom poradit… k doktorovi jsem objednaná až na 13.května
Ale už nějaký čas mám strašně začervenalý klitoris, vypadá to jako by byl podrážděný, strašně mě svědí a pálí… a dnes k tomu červenání jsem zjistila že tam mám trochu jakoby bílí povlak… nechci si nic přivolávat jen se bojím aby to nezačalo hnisat
A vůbec nevím co by to mohlo být ještě jsem se s tím nesetkala..
Za pár dní očekávám menstruaci takže se bojím aby se to ještě víc nezhoršilo
Mám doma mast s kortikoidy kterou mi gynekolog předepsal nedávno… zkouším
tím mazat ten klitoris a pomaha to asi jen trochu na to svědění ale jinak nic.. nevíte co by mohlo pomoct prozatím než půjdu k panu doktorovi?