CEWE - fotokniha - prosím o radu

853
20.7.10 16:42

CEWE-fotokniha-prosím o radu

AHOJTE..stále přemýšlím o zhotovení cewe fotoknihy k letošním vánocům.Musim už začít ted, jelikož bych to pak nestihla a navíc do 30.11. dává Fotolab poukázku zdarma na další fotoknihu v hodnotě 500Kč.
A ted k tomu dotazu koukala sem na program od fotolabu a nějako sem z něho jelen,ale včera sem si pustila cd, které sem vzala asik v drogerii Schlecker a rozuměla sem tomu mnohem více navíc sem tam našla i efekty v podobě rámečků, změnu pozadí či obrázky.A zajímá mne, zda někdo neví či musim mít, když to ci od fotolabu dělat v jejich programu či můžu mít jakýkoliv.Nebo si to pak ukládám do nějakého adresáře v pc a pak se to nechá jen přeposlat?Přijdu si jak blb se na toto ptát, ale předpokládám, že by mi zde někdo mohl poradit.Viděla sem pár fotoknih a některé sou úžasné.Vím, že se mi nepovede taková krásná,ale ráda bych, aby byla aspon průměrná a hlavně ji našla tchýně pod stromčekem.Díky moc za jakékoliv rady či tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20.7.10 16:47

ahoj, pokud chces dělat cewe fotoknihu, tak si musíš stáhnout ten jejich program, bez něj to nejde. Práce s programem je jednoduchá, je tam u toho i průvodce a rámečky a různé ornamenty apod to nabízí také. chce to jen si s tím trochu pohrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
20.7.10 16:57

Pro CEWE-fotoknihu musíš mít určitě ten jejich program. Mě to přišlo intuitivní, kdybys měla nějaký otázky, můžu na to zkusit znovu mrknout a probrat to s tebou.

Jen si pamatuju, když jsem stahovala ten program, že se mě to ptalo, kde si chci fotky vyzvednout. Já mám přímo verzi pro Fotolab, nevím jestli třeba verze pro spřátelené obchody (drogerie a podobně) není jiná, ale nepřijde mi to jako logické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
20.7.10 17:58

No logické to není, že to chci nechat vyvolat u fotolabu,ale použít program jiné drogérie, ale vážně mi přišel lepé udělanejj.Asi si k tomu pak sednu a dle tamtoho to najdu ve fotolabáckém-ten už mám také stažený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kolemjdouci
10.8.10 23:36

Ahoj, jestli to jeste nemas objednany, tak bych ti spis doporučila http://www.blurb.com/ . Spousta lidi si u CEWE stezovala na kvalitu, rozlišení etc. Tady jsem nechavala segre tisknout fotoknihu a byla nááádherna, taky jedes pres jejich program, ktery si stahnes, je to jednoduche a intuitivni. Cenove se zacina na 13 dolarech, jen je treba pocitat s postovnym + asi 6EUR, jestli jsem se ted divala dobre, nemam bohuzel cas nad tim koumat a uz si to nepamatuju, ale nebylo to nijak divoke. Kazdopadne bych na to - byt tebou mrkla.

• Citovat
  • Upravit
Ille
28.9.10 17:12

dora

Ten program je stejný jak pro drogerie, tak pro Fotolab.
Možná jen úvodní grafika je jiná. Jinak jsou stejné a dost jednoduché.

• Citovat
  • Upravit
3730
12.5.11 23:01

Taky hledam fotoknihu a zkoušela jsem toto,přeložila jsem to a zastavila se u stahnout a nainstalovat,to mi stahnout nešlo.Poradíte někdo? http://www.blurb.com/ .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
12.5.11 23:36

Taky jsem teď dělala u Blurb (stáhla jsem normálně na jejich webu), kvalitativně s Cewe nesrovnatelné (minimálně o třídu výš), cenově o mnoho lepší a do deseti dnů jsem měla knihu v ruce, byl to moc úspěšný dárek 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
26.7.11 18:30

Ahoj, já si nechávám už delší dobu dělat fotoknihy u Piklia. Asi jediní mají program, kde ty fotky nahráváš online a nemusíš nic stahovat. Mně se totiž hrozně zpomaloval počítač, když jsem v něm měla stáhnuté programy na úpravu fotek a zůstává tam celé to album uložené, takže s ním můžeš pracovat i později, co se mi už taky mnohokrát hodilo :-) Když tak koukni i na ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
27.7.11 12:11
zuzuleta píše:
Ahoj, já si nechávám už delší dobu dělat fotoknihy u Piklia. Asi jediní mají program, kde ty fotky nahráváš online a nemusíš nic stahovat. Mně se totiž hrozně zpomaloval počítač, když jsem v něm měla stáhnuté programy na úpravu fotek a zůstává tam celé to album uložené, takže s ním můžeš pracovat i později, co se mi už taky mnohokrát hodilo :-) Když tak koukni i na ně.

Ja jsem to vždy nahrála a pek mi to spadlo.Uložený to tam je,ale nevím,jak se tam dostat a vůbec navím,jak dát konkretní fotku na konkrétní stranu. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
27.7.11 16:43

Ahoj Jani, když se přihlásíš do svého účtu, tak pod odkazem Projekty nalezneš svou rozpracovanou fotoknihu, klikneš na ní a dáš otevřít projekt a můžeš jej dále upravovat, změnit design, přidávat fotky a stránky. V tom sloupci nalevo se ti ukazuje rozložení stránek – když klikneš na stránku a dole dáš změnit layout – vybereš si kolik fotek chceš na stránce a jak velikých a nahoře v té řádce se ti zobrazují všechny fotky, které si do alba nahrála – když chceš do té stránky přidat konkrétní fotku, jen na ní klikneš a plynule ji přetáhneš na stránku :-) Jinak běží tam i návod jak s fotoknihou pracovat, když nahráváš fotky – já jsem to skoukla asi 5× :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
27.7.11 23:12
zuzuleta píše:
Ahoj Jani, když se přihlásíš do svého účtu, tak pod odkazem Projekty nalezneš svou rozpracovanou fotoknihu, klikneš na ní a dáš otevřít projekt a můžeš jej dále upravovat, změnit design, přidávat fotky a stránky. V tom sloupci nalevo se ti ukazuje rozložení stránek – když klikneš na stránku a dole dáš změnit layout – vybereš si kolik fotek chceš na stránce a jak velikých a nahoře v té řádce se ti zobrazují všechny fotky, které si do alba nahrála – když chceš do té stránky přidat konkrétní fotku, jen na ní klikneš a plynule ji přetáhneš na stránku :-) Jinak běží tam i návod jak s fotoknihou pracovat, když nahráváš fotky – já jsem to skoukla asi 5× :-D

Zkusim to a ozvu se.Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
27.6.12 21:34

Chtěla bych se zeptat-jak dlouho můžu mít cewe knihu rozpracovanou, aby mi to šlo otevřít tak, jak jsem to zanechala? Stalo se mi, že po delší době už to pprostě otevřu a jsou tam jen fotky pod sebou-ale ne v knize. Proč???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
19.7.13 18:27

Máte některá z fotolabu vícedílný obraz z plakátu XXL? Zajímá mě, jestli je to jen papír, který nemá rámeček nebo je to nějak zarámované…Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
16.12.17 16:45

Fotokniha CEWE/Fotolab

Stáhla jsem si ten program a pokouším se páchat fotoknihu. Nicméně mi není jasné, zda ty fotky musím mít vždycky podle těch rámečků v rámci rozvržení stránek. Protože to mi většinu fotek (pořizované mobilem, nijak neupravované) oseká (zvlášť pokud chci víc jak 2 fotky na stránku) a pak je ta fotka samozřejmě nepoužitelná.
Když rámečky vymažu, jde tam nafrkat fotky a textová poletak jak potřebuji. Jen si nejsem jistá, zda to pak nenapáchá nějakou neplechu při tisku. Aby se to skutečně vytisklo tak, jak chci.
Má s tím prosím někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat