Mozaika

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12681
8.6.10 09:35

mozaika

ahoj, sehnala jsem staré obkladačky a chci je rozbít na mozaiku, čím je lepit a hlavně na co, když je chci mít jako obraz na zeď, ale přímo na zeď to lepit nechci, bude to můj první výtvor tak aby jsem se pak netloukla do hlavy a nervala to dolu, manžel radí lepit silikonem a na OSB desku. nemáte nějaký tipy, nebo nějaký ukázky jak by to mohlo vypadat, jaký třeba motiv, mám obkladačky, žluté, zelené a červené aby nám to ladilo do interiéru. děkuji za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IMI
2766
8.6.10 11:05

Ahoj, nikdy sem nic podobnyho nedelala, ale lepila sem obkladacky. Taky bych pouzila silikon, je pruznej a neodskace ti to, kdyzby se nejak deske hnula. desku nevim, neco lehkyho, ale pevnyho, ne moc kroutivyho, jinak to bude mit tunu. A vysparovala bych to asi taky silikonem, ale s tim se blbe dela, abys to nemela zamatlany. Ale kdyz budes mit pevnou desku, tak muzes i sparovackou, delaj i ruznobarevny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
8.6.10 11:20

Mně jako podklad napadá jedině překližka, aby to nebylo moc těžký, jinak ten silikon by měl fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
8.6.10 11:34

OSB deska by šla, napadl mě jěště jedině kousek sádrokartonu a na to lepit silikonem. Možná bych zkusila něco malého cvičně, ať si to vychytáš a potom „na ostro“ už budeš vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
8.6.10 11:36

ten obrázek bude právě cvičnej, když se povede tak ho někde pověsím když ne vyhodím, do budoucna jsem chtěla udělat něco na zeď do obýváku, ale to až to nacvičím, dík za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat