Chariot - bezpečné bruslení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
13.3.14 14:55

chariot - bezpečné bruslení?

Ahoj, prosím o radu. Chystáme se koupit Chariot, řešíme ale bezpečnost a pohodlí našeho mimina. Jak je to s jízdou mimo zpevněné cesty, zvládají to malé děti v pohodě? (Máme sedmitýdenní dítě.)
Druhá otázka je k bruslení s kočárem. Nejsem úplně nejlepší bruslař, slyšela jsem, že ve chvíli kdy ztratím rovnováhu a spadnu, jde kočár za mnou, protože má těžiště více vzadu..? (Zas tak nešikovná nejsem, ale může se stát,–) na bruslích začínám a nejsem si ještě úplně jistá).
Díky za Vaše informace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16939
13.3.14 15:22

Pokud začínáš, tak jezdi bez kočáru…to myslím vážně. Jsem instruktorka i na inliny a vím o čem mluvím. Hlavně se nepřeceňovat v tom, že si myslíš, jak už ti to hezky jde. Stačí pak málo. Težiště je víc vzadu, ale to na pád asi moc vliv nemá…snad jen to, že ho pak na sebe můžeš jakoby převrhnout. Já jezdím s levnější variantou, s Croozerem a v pohodě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
13.3.14 15:32

Máme chariota, pro takhle male mimco rozhodne miminkovnik. Syn ho mel ještě v roce, jezdime i po nezpevněných cestach a úplně v poho, syn to miluje! Na inlinech jezdim sice už hodně dlouho, ale musím říct, ze nikdy se mi nejezdilo tak dobre jako s chariotem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
13.3.14 16:08

S vozíkem je snazsi. Bez vozíku jezdit neumím. S obyč kočárem bych na bruslich nikdy odjela. Ale vozil jen tak nepřevratis. Navíc má 5bodový pás. Já teda čekala do 3m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
13.3.14 16:29

@vladěn bez miminkovníku by to snad zakladatelku nenapadlo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
13.3.14 16:37

@eseta já a třeba dokud jsem vozík nekupovala, tak jsem netušila, ze něco takového existuje. A hodně lidi tam rve autosedacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.3.14 19:25

Croozer ale nemá brzdu, ne?
Díky za Vaše zkušenosti. Miminkovník určitě, jen mě překvapilo, že hodně lidí v diskuzích psalo, že by nevyjeli dřív než minimálně ve třech měsících mimina, přitom výrobce píše od narození (jasně, že nepojedeme hned, hlavně na kole ne). Snad se mi ozve ještě více těch, kteří chariota využívají na brusle :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
13.3.14 19:30

Ano. pisouod narozeni, ale jedmak mi prijde, ze tam precijen mimino neni uplne nalezato. ten novose tom dost bude bimbat. ja teda nemela ani m8c dobry pocit utoho trimesicniho, na kole, vcelku totam klinkla i u odpruzenehovoziku pokud nejedes po rovne sfalce. takze s trimes7cni jsme byli asi 2× na 15 kilometru. vic jsme si to pakuzivali v zime a dalsi leto. to uz i sedela. na brusle to jelepri, je to precijen vetsi rovinka. jinak bacha, dost zenskychsi po porodu stezuje na bolest panve pri brusleni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.3.14 19:35

Teď zatím chceme jen brusle, kolo až v létě na dovči. Brusle jsou tu všude jen po rovině, takže by to mělo být v poho,–) Pánev uvidím, to zjistím až pak ;) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
13.3.14 19:39

@ustecko hele kamarádka mela jen chariota, kočár vůbec nekupovali. Já vlastni zkušenost nemám, syn se narodil na podzim a vyjeli jsme az na jaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
13.3.14 19:46

Chariot misto kocaru si ve meste nedovedu predstavit. do mhd to musi byt peklo. do obchodu taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
13.3.14 19:50

@Lama Lama oni jsou takoví blázni do sportu ;-), bydlí kousek od centra, takže MHD nejezdí, ale jinak říkala, ze úplně v poho. Já si to taky nedovedou představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.3.14 12:37

Viděla jsem pár maminek s chariotem místo kočárku, já jsem taky pro. Nepřijde mi zas tak větší. Jen je níž,–)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
14.3.14 12:40
@ustecko píše:
Viděla jsem pár maminek s chariotem místo kočárku, já jsem taky pro. Nepřijde mi zas tak větší. Jen je níž,–)

je daleko delelší. a širší taky. mě navíc přišlo, že se v tom to dítě zas tak komfortně nevyspí jako v kočárku, která jde dát do lehu.
Ale samo záleží na živostním stylu rodiny. Jde to i úplně bez kočárku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
22.3.14 21:06

@ustecko na croozer se dá brzda na madlo taky dokoupit, jako na chariota. Jinak to má klasické brzdy u kol. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí