Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobry den, prosim, kdo jezdite na bruslich, jezdite s chariotem pro 2 deti, jak pohodlne brusleni je a neprekazi kolecka voziku pri brusleni? Jak moc je jizda s vozikem narocna a kolik km se da s vozikem ujet? Dekuji.
@smileek jezdím s Chariotem pro jedno dítě, jízda je v pohodě, když potřebuji prodčeji zatočit, nadzvednu přední kolo, jinak do mírných zatáček přitlačím na požadovanou stranu řidítek a plynule zatočí. Je docela lehký ale do kopečka si i tak trochu máknu. Máme ho teda i za kolo a je proto pro nás všestranně využitelný, i jako kočárek do těžšího terénu. Dcerka v něm drandí od cca 4 měsíce a dává to v pohodě v miminkovníku. A to s ní zrovna lehké terény (na kole) nejezdíme.
myslím, že i na delší trasy na bruslích, je to v pohodě. Ale podmínka je ruční brzda, bez toho bych si, ač jsem dobrý bruslař, netroufla. Podle mě skvělá volba. Je i takový skladnější oproti např. Crooseru, který je sice stabilnější, ale je to tank.
Jezdila jsem s Chariotem xc1 a i s kočárem . Oproti kočárku je to fakt 100% rozdíl. Nikde nic nepřekáží a brzdí skvěle. Za kolo používáme ještě ted dceři je 5 let.
@smileek píše:
Dobry den, prosim, kdo jezdite na bruslich, jezdite s chariotem pro 2 deti, jak pohodlne brusleni je a neprekazi kolecka voziku pri brusleni? Jak moc je jizda s vozikem narocna a kolik km se da s vozikem ujet? Dekuji.
Tak dá se ujet podle zdatnosti. třeba 50.
Náročná - podle hmotnosti dětí, terénu. Po rovince není problém. Když jsem tam dala čtyřletáka s dvouletou, tak už jsem byla pomalejší. dvě mimina moc nepoznáš.
Kola ani vozík mi nijak nepřekáželi.