Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj človíčci,
mám trošku zvláštní, rodinný problém.
Již třetím rokem rekonstruujeme chatu nedaleko Prahy. Problém je, že manzel na takovéto kuteni vlastne vubec neni..
Cele to byl muj napad a ja na nem vidim, ze ho to vubec neba. Radili byste prodat tu nemovitost? Na druhou stranu me to bavi, pěstovat si na zahrade…jen bez té podpory doma nevim, nevim
…dekuji predem za reakce a nápady
.
@Klára8888 píše:
Ahoj človíčci,
Již třetím rokem rekonstruujeme chatu nedaleko Prahy. Problém je, že manzel na takovéto kuteni vlastne vubec neni..
Cele to byl muj napad a ja na nem vidim, ze ho to vubec neba. Radili byste prodat tu nemovitost? Na druhou stranu me to bavi, pěstovat si na zahrade…jen bez té podpory doma nevim, nevim…dekuji predem za reakce a nápady
.
Prober to s manželem. Zahradu si můžeš pořídit i jinde. Třeba bez chaty, nebo nějaký sdílený zahrady kam si můžeš chodit pestovat.
To zní jednoduse, ale uz nebudu mit asi silu hledat zas neco jineho..
@Klára8888 píše:
To zní jednoduse, ale uz nebudu mit asi silu hledat zas neco jineho..
Zatím neprodávej, pak už není cesta zpátky. Spíš zkus vymyslet jednodušší údržbu toho objektu.
To záleží, co zvládneš sama a v jakem je ta chata stavu + jak jste na tom finančně. Já bych třeba neprodavala, většinu věci vyřešila sama a na zbytek najala firmu. Pomud mate v Praze jen byt, tak chata je super na víkendy a prave to zahradničení a kuťení. Mne by bez zahrady jeblo ![]()
@Klára8888 píše:
Ahoj človíčci,
Cele to byl muj napad a ja na nem vidim, ze ho to vubec neba. Radili byste prodat tu nemovitost? Na druhou stranu me to bavi, pěstovat si na zahrade…jen bez té podpory doma nevim, nevim…dekuji predem za reakce a nápady
.
no nevím, spíš než tady, tak to prober s manželem
Tak to nerekonstruujte, ne?
Proste to nechte, jak to je, a jen opravujte zavady.
@smile_xxx píše:
Záleží, v jakém stavu je ta chata. Jak daleko jste s rekonstrukcí? 3 roky je docela dost dlouhá doba. Asi to děláte svépomocí, že? V jaké fázi je to teď?
Ted uz je hotová koupelna..
Takze asi to nejhorsi za nama.
Manželem to probírám. Netlačí na mě..
Nechava to na me.
Asi si obcas najmu řemeslníky a bude
![]()
Většinou se nezmění… manžel tam jezdí de facto z donucení, ale jsem tam spokojená klidně i sama se psem nebo s dětmi… Kutil Tim se fakt většinou z nikoho jen tak nevyklube, pokud to „nemá v sobě“, hlavně mu to nevyčítej, může se to stát předmětem hádek a to fakt nestojí za to.. ber to tak, že každého baví něco jiného a to, že to baví tebe neznamená, že to MUSÍ bavit jeho..
naopak mi je tam se psem samotné kolikrát fakt nejlíp ![]()
pokud jsi tam šťastná, neprodávej to, mrzelo by tě to jednou.. hlavně na starší kolena, kdy má člověk k té hlíně tak nějak blíž ![]()
PS : jj, vozím si tam zedníky na fušky a vyřešené…
Příspěvek upraven 25.09.22 v 22:05
Nerada se zbavuji nemovitostí. Jsem hamoťák a křeček na tohle. Takže bych neprodala.
@Klára8888 píše:
Ahoj človíčci,
.
Ty si domýšlíš, že to manžela nebaví, nebo on řekl, že ho to tam nebaví? Abys nevyřídila prodej a teprve v té chvíli nezjistila, že manžel je za chatu rád. Minimálně třeba na to, že když se ta jeho hrabe v záhonech, tak on má na chvíli klid.
@rmot píše:
Ty si domýšlíš, že to manžela nebaví, nebo on řekl, že ho to tam nebaví? Abys nevyřídila prodej a teprve v té chvíli nezjistila, že manžel je za chatu rád. Minimálně třeba na to, že když se ta jeho hrabe v záhonech, tak on má na chvíli klid.