Chce ležet na bříšku a pak pláče

80
24.9.19 23:20

Chce ležet na bříšku a pak pláče

Ahoj holky, poradíte? Už jsem zoufalá :roll: Mám 6,5 měsíčního syna který mě v noci dává pořádně zabrat. Do pátého měsíce spával naprosto bez problémů, ale od doby co se začal otáčet na bříško a lozit je to horor :zed:.Přes den spí sice míň, ale klidně. Večer chodí spávat okolo 20 hod, vydrží spát v poklidu tak hodinu a pak se začne otáčet na břicho, hledá polohu, staví se na kolena, ryje obličejem do matrace a následně se většinou probere s hysterickým pláčem, který je velmi těžce utěšitelný. A takhle cestuje po postýlce celou noc, takže jsem stále vzhůru, pořád ho zakrývám, nasazuju vypadený dudlík, někdy zabere a je na chvíli klid a nebo se zase rozpláče a vzlyká další dvě hodiny. Bohužel nekojím, dávám UM. V noci nekrmím už od konce 3 měsíce. Zatím nevypadá že by mu rostly zoubky. Zkoušela jsem i spací pytel a to bylo ještě horší, protože měl ztížené otáčení na břicho a opět následoval pláč. Už nevím co s ním :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85
24.9.19 23:48

Mela jsem s malou neco podobneho. Jsou ji teda jen ctyri mesice, ale v noci, kdyz se obratila behem spanku na brisko, tak zacala vyvadet, protoze se neumela otocit zpet. A takhle to slo skoro porad dokola.
Tak jsem to vyresila tak, ze jsem male vyrobila takove hnizdo z deky. Samozrejme ale nedokazu rict, zda to pomuze i pulrocnimu mimcu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
25.9.19 06:19

A zkusila sis ho vzít k sobě do postele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.9.19 06:32

@Džejn295 On už se právě bez problémů otáčí sám, válí sudy o sto šest. Je strašně divoký. Přijde mě, že chce spíš trénovat to lezení, klečení a to klidně i v noci, prostě nonstop :roll: Zatím spává v hnízdě,,které je na koncích rozvázané aby nebyl stísněný (už by se tam nevlezl), aspoň mu dělá okolo hlavy takové mantinely a to jeho noční řádění trošku zbrzdí. Už jsem zkoušela dát koj. polštář, abych mu znemožnila otočení se na břicho, ale výsledkem byl vzteklý řev :( Dokonce jsem koupila i noční mléko, které by mělo miminko zasytit a pak by mělo spát jak špalek, ovšem u nás to nefunguje :roll: No prostě představa, že takové noci budou ještě další dva roky ne-li dýl mě děsí :nevim: a to jsem si říkala, že bychom mu pořídili časem sourozence, ale s takovou teda ani omylem. Je sice fajn, že je takový živý a pohybově velmi zdatný oproti dětem mých kamarádek podobného věku, ale v noci se prostě koně nepasou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
25.9.19 06:36

@Veru1987 Nee v posteli s náma nespává. Má postýlku, která je přisunutá k naší posteli, takže jsem v podstatě vedle něj. Spíš bych se bála že by nám z postele spadl, nato že má půl roku tak lozí jak čert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
25.9.19 06:50
@igorria píše:
@Veru1987 Nee v posteli s náma nespává. Má postýlku, která je přisunutá k naší posteli, takže jsem v podstatě vedle něj. Spíš bych se bála že by nám z postele spadl, nato že má půl roku tak lozí jak čert.

Mě se dcera vždy se mnou uklidnila, jsem ji držela, přitulila. I když jsem byla odpůrce spaní děti v posteli. Ana tedy usíná sama a v noci jde k nám, někdy až nad ránem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí