Chce stale chovat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.2.22 13:22

Chce stale chovat

Mam skoro 3tydenni miminko. Prvni tyden super, ale pak zaclo vyzadovat neustale chovani. Nemuzu ho polozit jinak je rev. Nevadilo by mi to, ale mam doma jeste 2,5lete dite, ktere me samozrejme taky potrebuje. Zkousela jsem perovou zavinku, nositko, lehatko babybjorn, nic se mu nelibi. Za chvili mi upadnou ruce a nic nemuzu udelat. Nejake dalsi tipy prosim? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22001
8.2.22 13:26

Šátek… pro malá miminka je často lepší než nosítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
8.2.22 13:31

Šátek a houpat. Mohla jsem díky němu vařit a neupadly mi ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
8.2.22 13:32

A mela jsi vhodne nositko? Spravne usazeno? Zkus zkouknout nejaka videa na youtube, jak spravne vazat. Mohlo ho napr. Neco nekde skrtit. Zkus ho tam dat napapane, vhodne oblecene (dupacky ne, muze to tahnout a celkove moc nenavlikat zreba je mu teplo), vycurane a prebalene a chodit a uspat. Chapu, ze je to vycerpavajici, ale je to bohuzel uplne normalni, ze chce byt u mamy. Mela jsem uplne to same, vlastne to trva do dnes. Ze zacatku v nositku taky plakala, ale az jsem se naucila ho poradne nastavit, tak se to otocilo a vubec nevim, jak bych bez nositka prezila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
8.2.22 13:32

Taky jsem měla takové dítě a řešila jsem to buď šátkem a když se mu to líbilo, tak smůla. Většinou v něm bylo spokojené, ale někdy byl řev a chtělo jen na ruce, tak to mělo proste smůlu, narazilo na moje limity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.2.22 13:52

Co znamená „týden to bylo super“? Jako že jen spalo nebo se krmilo a tys myslela, že to tak bude navždy? :mrgreen: Hele, je to normální, jsou taková děcka, kontaktnější, dráždivá. Pořiď si šátek nebo manducu a dopřej mu kontakt, který teď nejvíc potřebuje. Někdy je to na budku, taky jsem měla druhé dítě přícucku a k tomu ani ne 3 letého rošťáka, ale věř, že je to otázka maximálně roku, jak začne lézt/chodit, bude rádo, že ho neomezuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
8.2.22 14:10

Šátek… Uvázat na sebe. Miminko chce být u maminky. Nosítko se jim většinou nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
8.2.22 15:06

Jj. Šátek! Jediná moje záchrana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
8.2.22 16:15

Dcera taková byla od jejího měsíce až skoro do 3 měsíců. Nebylo možné ji odložit. Pak ze dne na den úplně v pohodě a vydržela sama ležet a hrát si.
Můžeš zkusit ten šátek a nebo prostě na nejnutnější dobu odložit. Víc toho nevymyslíš, potřebuje kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
8.2.22 16:20

Šátek a nosit
Pokud nepomůže, tak holt bude muset křičet. Nemůžeš pořád jen nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.22 08:12

Moc děkuji za všechny rady. Popravdě, šátku se bojím, proto jsem koupila nosítko. Hold budu muset vydržet a doufat, že bude brzy líp :)

• Citovat
  • Upravit
23966
9.2.22 08:22
@Anonymní píše:
Moc děkuji za všechny rady. Popravdě, šátku se bojím, proto jsem koupila nosítko. Hold budu muset vydržet a doufat, že bude brzy líp :)

Nosítko se nepřiszpůdobí tolik jako šátek. Takže pro miminka nic moc. Šátek je lepší. A není se čeho bát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
9.2.22 17:54

@Netopirek nic nebude muset…to jsou mi rady…nechat kricet, taky mam 3tydenni, a takrka porad nosim v satku, nebo na rameni " na papouska" a jde to, prebalit nakrmit a uspat nic jinyho nedelam, navareno jsem mela z tehotenstvi v mrazaku tak dodelam jen prilohu a hotovo

@Anonymní píše:
Moc děkuji za všechny rady. Popravdě, šátku se bojím, proto jsem koupila nosítko. Hold budu muset vydržet a doufat, že bude brzy líp :)

Porid si elasticky satek, na tyhle prcky je nejlepsi, jinak to nepujde, mam to same doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
9.2.22 19:15

@Chvilka.l a ty k němu máš další děti? Nebo ty se obstarávají samy?
Když máš doma batole o které se musíš taky postarat, tak i ten novorozenec musí čekat a občas řvát.
Nebo jak myslíš, že to dělají matky dvojčat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
9.2.22 21:04
@Anonymní píše:

Mne se do satku taky nechtelo. A taky jsem poslouchala budto porid si satek a nebo nech rvat :roll: ale ja jsem nechtela ani jedno. Nechtela jsem se to ucit vazat se rvoucim miminem, nechtela jsem to resit nekde venku, v aute atd. Chtela jsem udelat cvak cvak a proste jit. Dneska je na trhu velka spousta kvalitnich satkovych nositek vhodnych pro novorozence, takze pokud satek nechces, tak se do toho nenut. Neco si nacti o ergonomickem noseni, prip. S nekym zkonzultuj a zase takova veda to neni 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí