Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
@Veruko24 mam nositko od Storchenwiegen, ale jak rikam, zatim se mu tam vubec nelibi. Nejak nevi co s hlavickou, snazim se mu ji dat hezky na bok, ale on ji narovna a pak s ni zacne narazet do me a pak rvat. Ale treba to bude za tyden jinak. Presne…taky mi každý rika satek nebo nech rvat. Ale rvat to proste nenecham. Radsi si necham odumrit rucea z satku mam fakt respekt. Bojim se, ze bych to zavazala spatne a spolehat se na uzle, to proste ne. Kamarádka taky nosí v nositku, sice od 3mesicu, ale nejakou praxi ma, tak se ma stavit a snad to dame
Tak to mas super nositko! Mozna je problem v tom, ze mu moc planta hlavicka, takovou vuli by tam mit nemel, mel by mit poradnou oporu a delsi zadovou operku v tomhle veku, asi tak po usi cca bych rekla. V tom nastaveni bude asi problem, to urcite vyladite s tou kamoskou a bude dobre! Drzim palce ![]()
@Veruko24 Tak v tom bude asi ten problem no. Ja jsem k tomu jeste takovy hrablo
ale snad na to prijdem a pujde to. Moc děkuji
![]()
Pokud řve a narovnava hlavičku jemně mu ji drž na straně, a klepej, houpej na míči cokoliv, ale pridrzuj hlavičku
ať nenarazi a má ji na bok
@Veruko24 mam nositko od Storchenwiegen, ale jak rikam, zatim se mu tam vubec nelibi. Nejak nevi co s hlavickou, snazim se mu ji dat hezky na bok, ale on ji narovna a pak s ni zacne narazet do me a pak rvat. Ale treba to bude za tyden jinak. Presne…taky mi každý rika satek nebo nech rvat. Ale rvat to proste nenecham. Radsi si necham odumrit ruce
a z satku mam fakt respekt. Bojim se, ze bych to zavazala spatne a spolehat se na uzle, to proste ne. Kamarádka taky nosí v nositku, sice od 3mesicu, ale nejakou praxi ma, tak se ma stavit a snad to dame