Chci se naucit setrit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
11.5.15 12:54

Většinou jsem dělala jeden větší nákup (v Německu, je to cenově pro mě výhodnější) a potom tady v ČR po týdnu menší nákupy, ale začínám uvažovat o omezení toho velkého nákupu, protože je fakt, že jak je plná lednice a špajzka, tak se to sežere takovou rychlostí, že za týden, dva už není ze zásob skoro nic :( takže uvažuji o tom, že nechám jen týdenní nákupy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
11.5.15 13:04

@rigousek ono to pak člověka svádí, myslí si, že když si vezme toho víc, tak to nebude poznat :D a najednou tam není nic a člověk marně přemýšlí, kam to zmizelo :D když nakoupím na týden, vydrží to stejně dlouho, jen se toho sní daleko míň :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
12.5.15 16:00

Nejekonomičtěji mi vychází nákup v akcích-trvanlivé potraviny, např. jsem byla v albertě, kde jsem koupila rybičky za 14/10 ks. mouku, těstoviny, to se vyplatí. pak běžné věci ne do zásoby, lezou do peněz. když máš prázdnou lednici a nikdo nechce jít do obchodu, ušetříš. :mrgreen: je dobrá vést účetnictví domácí-máš přehled, kolik kravin jsi zase koupila. když pošleš denně děti pro pečivo, ušetříš, co oči nevidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat