Chci se se synem odstěhovat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32064
2.7.19 15:33

No na sociálce si zažádáš a uvidíš, kolik ti dají. Můžeš si to hodit i do kalkulačky na netu. V tom výčtu příjmu ti chybí alimenty…nevím, kolik máš peněz…co ta kauce? tu chceš zaplatit z čeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8
2.7.19 15:47

Alimenty jsem si zadala na soude. S kaucí mi pomohl člen rodiny.

Příspěvek upraven 02.07.19 v 22:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
2.7.19 15:49

Promiň, ale pokud to jen trochu jde, zůstala bych u rodičů a snažila se našetřit nějakou finanční rezervu. Pokud jsou rodiče ochotní syna sem tam pohlídat, najdi si brigádu a šetři, co to jde, i za cenu nepohodlí s rodiči. Nepíšeš, jestli nebo kolik dostáváš na alimentech. Ale přijde mi vražedné platit nájem vyšší než máš příjem. I kdyby jsi dostala nějaké příspěvky, tak z čeho budete jíst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27258
2.7.19 16:01

@Ali32 opravdu chceš být závislá pouze na sociálce? Počkej u rodičů, dokud jsi na RD a není možnost syna dát do školky, pak si najdi práci a pak se stěhuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
2.7.19 17:01

No na sociálce si zažádáš až poté, co budeš mít podepsanou nájemní smlouvu - předem ti nic nedají - takže potřebuješ mít vyřešené případné jiné zdroje financování.

Sepiš si sloupeček výdajů - tedy co všechno je potřeba zaplatit a koupit a sloupeček příjmů - kolik máš peněz.

Jako upřímně řečeno na samostatné bydlení prostě nemáš, je mi líto. Co budeš dělat, když se ti třeba něco rozbije? Z čeho budeš kupovat třeba zimní vybavení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.7.19 09:20

Tak holky nakonec to zatim jde uz mám praci malého hlídá teta a zachvili malej uz muze do centra pro odeti od 1 roku ;) takze jsem stastna :) jinak dekuju vsem za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí