Chcú ma vyhodit po 2 letech vo firme
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bábrdl píše:
Je dost možné, že se zakladatelka někomu svěřila, že se snaží otěhotnět a hned odejít na neschopenku a proto se chtějí zbavit jí
2 kolegyne vedeli, ze som tehotna a ze som o mimco prisla..A tiez, ze chcem dalsie. Jednou z nich je ta, kt. konci zmluva. No nepredpokladam, ze by to niekomu hovorili…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teeerinka píše:
2 kolegyne vedeli, ze som tehotna a ze som o mimco prisla..A tiez, ze chcem dalsie. Jednou z nich je ta, kt. konci zmluva. No nepredpokladam, ze by to niekomu hovorili…
Jestli jim taky jde o místo… Doba je na práci vážně zlá. A ženská snažící se otěhotnět, to je noční můra každého zaměstnavatele.
Ale třeba plašíš zbytečně a vyhazov se tě netýká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anjes píše:
@anonymouss a jak se teda spravne chova zenska po potratu pred cekanym vyhazovem? To asi nebude o zamestnanci mesice.
Ale tohle zaměstnavatele vůbec nezajímá. A proč by mělo? On potřebuje schopného člověka, který zvládá občas nějakou psychickou zátěž a osobní problémy nechá doma. Psychicky odolnější člověk (navenek) bude vždy lépe hodnocený, než uzlíček nervů, který zřejmě očekává výpověď a pláče nad klávesnicí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ana11 ja nereaguju na potreby zamestnavatele, podle toho, co z toho mala informaci tady je to chapu tak, ze zakladatelka je kvalifikovana pracovni sila bez vetsich problemu, krom antipatii s vedouci. Ja reagovala na kritiku toho, ze spatne snasi hrozbu vyhazovu od nekoho, kdo asi netusi, jak se citi. Pokud to melo dopad na pracovni vykon, budiz. Ale ja bych taky nejuchala, a to jsem odolna dost a bez vetsich hormonalnich zmen. Ale tajne na wc bych si asi smrkla a slzu utrela, aby nikdo nevidel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anjes píše:
@ana11 ja nereaguju na potreby zamestnavatele, podle toho, co z toho mala informaci tady je to chapu tak, ze zakladatelka je kvalifikovana pracovni sila bez vetsich problemu, krom antipatii s vedouci. Ja reagovala na kritiku toho, ze spatne snasi hrozbu vyhazovu od nekoho, kdo asi netusi, jak se citi. Pokud to melo dopad na pracovni vykon, budiz. Ale ja bych taky nejuchala, a to jsem odolna dost a bez vetsich hormonalnich zmen. Ale tajne na wc bych si asi smrkla a slzu utrela, aby nikdo nevidel.
Presne tak, na oko som uplne v pohode. Sice sa citim mizerne, ale pracovny vykon je samozrejme stale 100% a vzdy bol
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anjes on by nejuchal nikdo. Tomu já rozumím. Ale pokud zaměstnavatel bude jednat v mezích zákona, tak má právo zakladatelku vyhodit a zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se chystal nějaký zákon porušit. Jinak obavy z vyhazovu chápu, zrovna teď se to zprávami o vysoké nezaměstnanosti jen hemží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teeerinka píše:
Presne tak, na oko som uplne v pohode. Sice sa citim mizerne, ale pracovny vykon je samozrejme stale 100% a vzdy bol
Hele, dokud nemáš v ruce výpověď, tak jsou to snad jen drby, takže hlavu vzhůru a držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ana11 OT, dobrej podpis, poprvé jsem si je zapla a hned první co vidím je přesně to, co mě dokáže pobavit
„hold“ ne každej umí vzdát někomu holt…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozmyslam, ze sa porozpravam s vedúcou a tiez s priamo s majitelom. Skusim sa priamo opytat, ci so mnou do buducnosti rataju alebo nie. Ze potrebujem mat informaciu kvôli tomu, ze riesime uver…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak som sa dokopala k tomu a poprosila veducu, ci si mozeme pohovorit. No mozem povedat, ze som inak sprosta
, mala som sa pytat hned.
Vraj je tolko roboty, ze nikto z nas nie je ohrozeny (a to minimalne pol roka). Ze tie reci o tom, ze niekto odide bolo len rypanie. Ani si neviete predstavit ako velmi som stastna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teeerinka
Taaaak vidíš ![]()
Nabudúce sa miesto zbytočného stresovania pár dní, pýtaj hneď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teeerinka
ježiš Bobku, gratuluji!!!
Ale já jsem taky stresátor, tak vím, jak Ti je.
Uklidni se, oslav si to soukromě a vydýchej…vše bude v pořádku!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vermion píše:
@teeerinka![]()
![]()
ježiš Bobku, gratuluji!!!
Ale já jsem taky stresátor, tak vím, jak Ti je.
Uklidni se, oslav si to soukromě a vydýchej…vše bude v pořádku!!!
Dakujem krasne…
no stresant som riadny, ale myslim, ze kazdy by na mojom stresoval
.
To by ste mali pocut tie poznamky a narazky…a navyse tlupa ludi v jednej kancelarii. Dost ludi malo strach. mi to veduca potvrdila, ze uz viaceri sa pytali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit