Chcú ma vyhodit po 2 letech vo firme

Napsat příspěvek
Velikost písma:
286
14.1.14 09:25
@Bábrdl píše:
Je dost možné, že se zakladatelka někomu svěřila, že se snaží otěhotnět a hned odejít na neschopenku a proto se chtějí zbavit jí :think:

2 kolegyne vedeli, ze som tehotna a ze som o mimco prisla..A tiez, ze chcem dalsie. Jednou z nich je ta, kt. konci zmluva. No nepredpokladam, ze by to niekomu hovorili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
14.1.14 09:30
@teeerinka píše:
2 kolegyne vedeli, ze som tehotna a ze som o mimco prisla..A tiez, ze chcem dalsie. Jednou z nich je ta, kt. konci zmluva. No nepredpokladam, ze by to niekomu hovorili…

Jestli jim taky jde o místo… Doba je na práci vážně zlá. A ženská snažící se otěhotnět, to je noční můra každého zaměstnavatele.

Ale třeba plašíš zbytečně a vyhazov se tě netýká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
14.1.14 09:37
@Anjes píše:
@anonymouss a jak se teda spravne chova zenska po potratu pred cekanym vyhazovem? To asi nebude o zamestnanci mesice.

Ale tohle zaměstnavatele vůbec nezajímá. A proč by mělo? On potřebuje schopného člověka, který zvládá občas nějakou psychickou zátěž a osobní problémy nechá doma. Psychicky odolnější člověk (navenek) bude vždy lépe hodnocený, než uzlíček nervů, který zřejmě očekává výpověď a pláče nad klávesnicí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
14.1.14 09:53

@ana11 ja nereaguju na potreby zamestnavatele, podle toho, co z toho mala informaci tady je to chapu tak, ze zakladatelka je kvalifikovana pracovni sila bez vetsich problemu, krom antipatii s vedouci. Ja reagovala na kritiku toho, ze spatne snasi hrozbu vyhazovu od nekoho, kdo asi netusi, jak se citi. Pokud to melo dopad na pracovni vykon, budiz. Ale ja bych taky nejuchala, a to jsem odolna dost a bez vetsich hormonalnich zmen. Ale tajne na wc bych si asi smrkla a slzu utrela, aby nikdo nevidel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
14.1.14 09:55
@Anjes píše:
@ana11 ja nereaguju na potreby zamestnavatele, podle toho, co z toho mala informaci tady je to chapu tak, ze zakladatelka je kvalifikovana pracovni sila bez vetsich problemu, krom antipatii s vedouci. Ja reagovala na kritiku toho, ze spatne snasi hrozbu vyhazovu od nekoho, kdo asi netusi, jak se citi. Pokud to melo dopad na pracovni vykon, budiz. Ale ja bych taky nejuchala, a to jsem odolna dost a bez vetsich hormonalnich zmen. Ale tajne na wc bych si asi smrkla a slzu utrela, aby nikdo nevidel.

Presne tak, na oko som uplne v pohode. Sice sa citim mizerne, ale pracovny vykon je samozrejme stale 100% a vzdy bol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
14.1.14 09:56

@Anjes on by nejuchal nikdo. Tomu já rozumím. Ale pokud zaměstnavatel bude jednat v mezích zákona, tak má právo zakladatelku vyhodit a zatím nic nenasvědčuje tomu, že by se chystal nějaký zákon porušit. Jinak obavy z vyhazovu chápu, zrovna teď se to zprávami o vysoké nezaměstnanosti jen hemží :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
14.1.14 09:57
@teeerinka píše:
Presne tak, na oko som uplne v pohode. Sice sa citim mizerne, ale pracovny vykon je samozrejme stale 100% a vzdy bol

Hele, dokud nemáš v ruce výpověď, tak jsou to snad jen drby, takže hlavu vzhůru a držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
14.1.14 10:02

@ana11 OT, dobrej podpis, poprvé jsem si je zapla a hned první co vidím je přesně to, co mě dokáže pobavit :-D „hold“ ne každej umí vzdát někomu holt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
14.1.14 10:06

Rozmyslam, ze sa porozpravam s vedúcou a tiez s priamo s majitelom. Skusim sa priamo opytat, ci so mnou do buducnosti rataju alebo nie. Ze potrebujem mat informaciu kvôli tomu, ze riesime uver…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
14.1.14 13:36

Tak som sa dokopala k tomu a poprosila veducu, ci si mozeme pohovorit. No mozem povedat, ze som inak sprosta :), mala som sa pytat hned.
Vraj je tolko roboty, ze nikto z nas nie je ohrozeny (a to minimalne pol roka). Ze tie reci o tom, ze niekto odide bolo len rypanie. Ani si neviete predstavit ako velmi som stastna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
14.1.14 13:38

@teeerinka
Taaaak vidíš ;)

Nabudúce sa miesto zbytočného stresovania pár dní, pýtaj hneď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
14.1.14 13:52

@teeerinka :hug: :hug: :hug: ježiš Bobku, gratuluji!!!
Ale já jsem taky stresátor, tak vím, jak Ti je.
Uklidni se, oslav si to soukromě a vydýchej…vše bude v pořádku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
14.1.14 14:20
@Vermion píše:
@teeerinka :hug: :hug: :hug: ježiš Bobku, gratuluji!!!
Ale já jsem taky stresátor, tak vím, jak Ti je.
Uklidni se, oslav si to soukromě a vydýchej…vše bude v pořádku!!!

Dakujem krasne… :) no stresant som riadny, ale myslim, ze kazdy by na mojom stresoval :D.

To by ste mali pocut tie poznamky a narazky…a navyse tlupa ludi v jednej kancelarii. Dost ludi malo strach. mi to veduca potvrdila, ze uz viaceri sa pytali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat