Chemický zápach oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
170
3.1.16 07:48

Chemický zápach oblečení

Ahoj holky, dostali jsme od přítele babičky hromadu slipů pro malýho. Strašně ale smrdí a kde je koupila nevím, bydlí na vesnici a do města se jentak nedostane. Mám pocit, že z normálního obchodu by prádlo nemělo smrdět, a už vůbec ne dětské spodní…asi to bude na vyhození že? Nehodlám mu na tak intimní místa oblékat něco z tržnice plného bůhví čeho…jistotu, že je to z tržnice teda nemám, ale přikláním se k tomu. Ptát se nemá cenu, babička řekne, že to je prostě z obchodu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
786
3.1.16 07:54

Smrdi i po vyprání? Ja vždy koupené prádlo nejdřív vyperu a hlavně to spodní… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
3.1.16 07:57

Ještě jsem ho neprala, peru taky, ale i tak spodni prádlo, co si kupuju já nebo přítel nesmrdí ani před vypráním. Tak vyperu a uvidím pak, ale ta nedůvěra v kvalitu tam asi zůstane tak jako tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
3.1.16 08:06

Tak pokud jsou na to obrázky, tak to vyper, asi ti smrdí to, nebo to bylo skladováno s něčím, proti hmyzu/molům. Pokud je to BA a po vyprání to smrdět nebude, tak není co řešit. Cítí to i někdo jiný? já mám taky frňák jak čmuchací pes, spousta věcí mi páchne a okolí to necítí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
3.1.16 08:43

Cítí to i ostatní, fakt smrad jako ve vietnamskem obchode. Už peru, tak uvidím. Už jsem vyhodila jedny kalhoty, taky dárek, stejný smrad, tvrdá, umělá nesavá látka a výrobce Xia Men :roll: už jsme babičce rikali nekolikrat, at nic nekupuje, máme toho dost, marný, malýmu je 8 měsíců a slipy jsou samý 110 nebo 116. Takže třeba je do těch pár let sezerou moli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16970
3.1.16 10:49

@Chrissy - co to příště nevyhazovat a po vyprání třeba darovat nějaké mamince v nouzi v okolí? Nebo dát do kontejneru od charity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat