chicco ct 0.5

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
14.4.07 13:01

no ja se zamilovala do zluty (tusim eclipse).. ale k nam ji letos jeste nedovazeni :( tak jsem vzala cerveny.. je fakt takovy holcici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
14.4.07 20:50

Hope, tak jsme s manžou byli v Bambuli, chicca měli jen ty ct 04, rozteč kol je 60cm, což je jako u trojkobinace co jsem měla. Vyhrál ct 05, asi asi taky půjdu nakonce do té červené, sice jsem ju viděla jen na netu ale vypadá moc hezky, tu tm. modrou jsem si rozmyslela skrz sluníčko, mám strach, že to bude v létě dost rozpálené. Ještě mě tam zaujal tento golfáč, manžovi se ale nezdál
http://img2.mimibazar.cz/…l2329230.jpg /> zdál se mě docela dobře odpruženej. Ale opěrka zad byla jen 42 cm.

Ještě prosím, mám jeden dotaz než ho objednám, je aspoň trochu odpruženej, je mě jasný že žádnej golfáč nebude pérovat jako sporťák, myslím jestli je hodně tvrdej nebo to není tak hrozný. pak už dám pokoj........... :oops:
díky moc pa 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
14.4.07 22:03

uaaaa.. tak jsem napsala komentar a on zmizel … tak znova :
ahoj !
to je moc dobre, ze mas favorita.. s tim slunickem mas recht, taky jsem kvuli toho chtela radsi svetlejsi barvu…
jinak k tomu odpruzeni… jasne ze to neni jako normalni kocar na nafukovacich kolech, ale to je asi jasne kazdemu, nicmene castecne to odpruzene je.. muzu rict ze v praze na kocich hlavach me dost mile prekvapil…
jestli te jeste neco napadne tak se klidne zeptej.. ja kecam raaada ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.4.07 08:26

ahojky Hope, taky ráda kecám hi.......... :D
tak jsem se rozhodla jdu do něj, už su na něj natěšená, tk doufám, že ho co nejdřív budu mít doma. vemu tu barvu co máš ty, je fakt, že na holku je nej........ :wink:
jak ho budu mít doma tak písnu........ :D
zatím papa 8)

• Citovat
  • Upravit
87
15.4.07 08:28

su pako jsem se nepřihlásila :oops: ten anonym jsem já
pa Rebeka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
15.4.07 19:47

hoj anonymni rebeko :)
je fajn ze ses rozhodla :D drzim palecky at prijde co nejdrive (moc dobre si pamatuju jak jsem byla natesena ja :roll: ) tak hlavne at se dobre jezdi .. dej pak vedet az dorazi :)
zatim papa …
MMCH. dneska jsme s nim byli na prochajde v lese … a terezka naprosto spokojene chrupkala :wink:
 Hope

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
16.4.07 08:11

Ahojky hope, díky.
tak jse ho nakonce ještě večer objednala tu barvu extreme, už se na něj těším, jak malé dítě na zmrzlinu. :D
Jak dorazí napíšu :wink:
pa Rebeka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
16.4.07 08:15

ze jsem tak smela.. kdes ho nakonec objednavala ???
tak drzim palecky at prijde co nejdrive a vy muzete drandit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
16.4.07 11:51

objednala jsem ho www.babylife.cz u pani Živné cena 2.490, už loni jsem u nich kupovala nějaké věci a s paní Živnou mluvila po telefonu, a vše bylo ok. Tak snad to tak bude i tentokrát :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
19.4.07 08:21

Ahojky Hope,

tak kočárek včera dorazil :D , je moc hezkej, malá se vněm usádlila, první co ráno bylo tak šla do kočárku a snídala v něm. :wink:

Venku ho vyzkoušíme až dnes, tak su zvědavá, manžovi se taky líbí i ta barva. Nakonec su ráda, že jsem tu tm. modrou nevzala.

papa 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
19.4.07 09:04

no vida vida .. to je dobre ze se male, manzovi i tobe libi :) nam kocarek prisel kdyz byla jeste dost zima a prselo tak jsme jezdili po chodbe :lol:
preji prijemnou prvni prochazku ;) a nezapomen napsat prvni dojmy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
23.4.07 14:06

Ahojky Hope, tak pozdě ale přece :lol: , nedostala jsem se dřív k PC, golfky jsou super, jsem spokojená, malá už vnich i chrupkala, jezdí se snima moc pěkně, i do košíku se dost vleze a že toho někdy táhnu, byli jsme i u nás na louce a jeli přes les a vše v poho, dost mě tyto golfky překvapily. Za dobrou cenu super kočárek.
Hope díky moc za pomoc při výběru.
Měj se hezky papa Rebeka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
23.4.07 15:22

to jsem rada ze jsi spokojena:)
pekne si je uzivej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
27.4.07 17:21

Hope koukam jsi informovana-prosim nevis jestli 0,3 jsou OK?? jestli se dobre polohuji a jdou az do lehu a jaky je rozdil vuci tem ostatnim?? diky G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
29.4.07 20:32

hojky gabi .. tak to te asi bohuzel nepotesim, 0,3 jsem nazivo bohuzel nevidela.. zalezi na tom co od golfek chces .. koukam, ze je Majda jeste mala, ja bych mozna na golfky jeste chvili pockala… ony zadne golfky moc nepruzi a tim drncaji dost vic nez velky kocar.. my porizovali golfky az v tercinych 10 mesicich ..
zkusim se ti mrknout po nejakych reakcich na 0,3 a kdyz tak sem hodim odkaz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí