Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nazdarek!
mam 10 mesicni holcicku a zvazuju na leto golfky. zatim se mi libi Chicco 0.5 mate je nekdo?? podelite se o zkusenosti?? prip. poradite nejake „lepsi“ ?
DIky moc!!
hope a budouci uzivatelka golfek terezka
Ja je mam jen na obcasne popojizdeni (obchod, MHD) a na to jsou velmi dostacujici. Ale na kazdodenni pouzivani to myslim neni. Jen pozor na vahu, ta oficialne uvadena neplati. Porad se mi zdaly nejak tezsi nez tech 6.3 kg, a ted jsem od nich vyhazovala krabici a tam jsem vahu konecne objevila: 8.1 kg (s boudickou, velmi lehkym nanoznikem a plastenkou).
Ahoj,
já je sice nemám, ale má je kamarádka a nejspíš se jich bude zbavovat. Její 20m prcek se do nich už nevejde… A to není nějakej obřík, normální klučina… Ještě, že nemrzne, protože deku by tam nenarvala ani omylem…
Tak produmat ty rozměry…
Petrule
no ja je potrebuju hlavne na popojizdky po meste (jsme z vesnice a kdyz potrebuju do mesta musim skladat nas kocar.. a vzhledem k tomu ze mame favorit tak nam kocar zabere cely kufr takze potrebuju neco, abych mohla do toho kufru ke kocaru jeste neco nacpat… napr. nakup… ) a na navstevy moji mamky (bydli 90 km takze k ni vetsinou jezdime na vikend… a prece jen mit kufr plny kocarku a vsechno ostatni vezt v aute kdyz se tam jeste musi vejit autosedacka, manzel, ja a obcas pribirame moji babicku.. je vcelku nadlidsky vykon …)
Ahoj,
my je máme a celkem spokojenost ![]()
Sice už je víc jak rok nepoužíváme, ale zkoušeli jsme to nedávno, mladýmu jsou skoro 3 roky a v pohodě se do nich vejde!!! Oblečenej na ven, ale bez deky.
Super je boudička a košík pod kočárem, blbej je nánožník - sedícímu dítěti ho nezapneš
V zimě jsme to řešili slabším fusakem +eventuálně dekou.
Ještě jsem měla trochu problém s upínáním pláštěnky u nohou - Kuba se tam nevešel s botama - udělala jsem tam oka ze stahovacích pásek a pláštěnku zapínala na ně a celkem to šlo ![]()
Co je ale blbý jsou brzdy - po cca půl roce používání začaly „cvakat“ při jízdě a třeba na eskalátorech se samy zabržďovaly
Nechali jsme to opravit (bylo to zdarma) a v pohodě! Ale co tak pozoruju maminky, co mají stejnej kočár, není to jen chyba toho našeho ![]()
Hezký den
Eliška a Kubík
Ahojky,tak mi je máme a sem spokojená.Máme je na každodení vožení a nemají chybu.Malej má skoro 2 roky,je mnohem větší než jiný děti a deku sem tam v zimě dala v pohodě.Výhoda je že mají boudičku výš než jiný kočárky a tak ju nemá malej nasazenou na hlavě
Už sem je doporučovala hodně lidem a sou taky spokojení.Toť můj názor.
Nazdarek!
tak mi dneska prisly
jsem z nich nadsena, i kdyz zatim vzhledem k pocasi drandim jenom ppo byte… ale splnuji vse co jsem od nich cekala
dokonce i manza je nadseny
takze my uz taky doporucujem ![]()
Ahojky všem ![]()
moc prosím o radum, zvažuji koupi těchto golfek pro dvouleté dítě je to drobek 88cm 11kg, ale ted trochu tápu ještě se mě líbí chicco 04 a nevím do kterých jít, pročetla jsem tu co se dalo ale stejně nevím. Myslíte si, že pro větší dítě už stačí ty 05 a nebo jsou lepší ty 04. Malá toho už i dost nachodí, počítám ale stím, že minimálně do konce léta kočárek budeme používat. Bude v něm i občas spinkat. Ct 05 mají vše co od golfek chci akorát ta ložná plocha se mě zdá krátká, u ct04 mě zase příjde, že jsou dost těžké. Vzhledově jsou nádherné oboje. Moc prosím poraďtě a podělte se o své zkušenosti s těmato golfkama.
děkuji moc Rebeka ![]()
Ahoj Rebelko ![]()
my teda mame 0,5, kamaradka 0,4 .. ja chtela po golfkach hlavne aby byly lehke, proto jsem volila 0,5.. jinak podle me je to pro me porad ideal.. zadne mouchy jsem neobjevila, terka v nich obcas i spinka (kdyz jsme byli na tyden v praze spinkala v nich kazdy den a uplne v pohode, skoro bych rekla ze se ji v nich spi lip nez v nase sportaku
)
rozdily:
Hope děkuji moc za info,
můžeš mě prosím tě změřit kolik má délka opěrky zad, chci je koupit z netu a všude udávají jinou délku.
Právě u těch 04 mám strach z té roztěče kol, taky občas jezdíme do terénu ale žádné polňačky spíš cesty v lesoparku, tak to by ta 05 mohla zvládnout........
Ten 05 jsem si zamilovala na 1 pohled pak jsem ale začala koukat i po těch 04 a to jsem asi neměla........ ![]()
Už to řeším 2 měsíce ![]()
jo jo to znam
ja nad tim taky vahala asi dva mesice.. a tim jsem nestihla lonskou kolekci tak mam uz letosni
ale jsme naprosto spokojene.. ja i terezka… skaknu to zmerit ..
taakhze .. od sedu k vrchu je to 46 a od toho sameho mista ke konci podpery nozicek 35 (doufam ze je to srozumitelne ![]()
jinak my jeli uz i po polnacce a kocarek to zvadl v pohode.. jen mala byla trochu vytrepana
ale to by podle me byla v kazdych gofkach … cesty v lesoparku jsou podle me v poho.. my jeli i pres koreny ![]()
ktera pak barvicka se ti zamlouva nejvic ????
jinak ja je kupovala tady : http://www.prag-info.cz/…p/index_.php?…
a muzu jen doporucit.. jednani skvele..
jinak my mame barvu extreme (coz je ta cervena) .. jak jinak pro holcicku, ze ![]()
Hope jsi zlatíčko děkuju moc ![]()
s tou barvou jsem na vážkách buď ten co máš ty a nebo ten manhattan
http://www.babylife.cz/…04_05_06.jpg /> lonský barvy byly lepší.
Ale jsem čím dál víc přesvědčená, že do něj půjdu i ta váha je tam dobrá a na cesty MHD super. ![]()
nemas zac ![]()
taky jsem vahala.. no nektery barvicky jsou stejny jako v te lonske…
ale muzu rict ze ten cerveny je takovy veselejsi ![]()
tak hlavne dobre vyber
a dej pak vedet jak ses rozhodla ![]()
ale mám ![]()
manža by chtěl asi tenhle ale na holku nevím no.....
http://www.prag-info.cz/…851518bb.jpg /> dnes odpo jedem do obchoďáku a údajně tam jedna prodejna ty chicca má. tak tam jukneme.
určo písnu........
hezkej víkend papa ![]()