Chicco klame zákazníky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
283
23.4.06 17:26

Chicco klame zákazníky

Budete kupovat kočárek? Určitě se vyhňete Chicco Černý Most, P9. Když jsme tam v 09/2005 kupovali kočárek, tvrdili nám, že v případě reklamace obdržíme náhradní kočárek, a to po celou dobu reklamačního řízení. Dnes jsme kočárek reklamovali - žádný kočárek nám nedali! A jak je známo, reklamace „vždy“ trvá 30 dnů, takže budeme měsíc sedět doma! :! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5846
23.4.06 17:37

Chicco nejen klame zákazníky, ale ty jeho kočárky taky nic moc… :evil: Nemáte nikoho známého, kdo by vám na ten měsíc mohl půjčit „ojetinu“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
23.4.06 18:50

Ahoj,
copak se stalo, že vám náhradní nedali?
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
23.4.06 19:11

Právě skutečnost, že nám půjčí náhradní byla rozhodující, že jsme kupovali právě tam. Nikoho s kočárkem totiž neznáme! Již za dnešek jsem hotová - venku tak hezky a my koukáme z okna … :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
23.4.06 19:19

Brojlere,

pracovnice nám s úsměvem na rtech tvrdila, že žádné již nedávají, prý z hygienických důvodů…
Máš s nima jinou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
23.4.06 19:29

To je mrzuté, ale měsíc doma? Co koupit za pár stovek nějaký model „na zahradu“ - bazar, vývěska v Kauflandu, www.mimibazar.cz? Parádu s tím nenaděláš, ale poslouží to a pak to zas prodáš jako kočár na zahradu nebo na balkon.
Konečně jaro a teď tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
23.4.06 19:37

Blanci, tak buď nějaký starý ojetý koupit za pár šlupek, anebo šátek-ty ho nemáš? anií nikdo v okolí nemá?Odkud jdi?
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
23.4.06 19:41

Ahoj.
My máme bohužel podobnou zkušenost, s jiným obchodem. Reklamace klasicky 30 dní a náhradní kočár na prodejně jen jeden - pochopitelně právě půjčený ( ten týden se prý reklamovalo 5 ks). Ještěže máme kamarádky. Druhá reklamace vlastně ani raklamací nebyla. manžel šel velmi rozhořčen a vyžadovat hlavně rychlou opravu - světe div se - do týdne byl kočár v pořádku a nic jsme neplatili (reklamaci uznali 8O ).
Mimochodem, také máte pocit, že podle provozních pokynů nejsou některé kočáry pro děti, ale pro panenky? A vůbec, že reklamace kočárů je podobný horor jako reklamace bot? :twisted:

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
23.4.06 20:05

Tak to fakt nas… :twisted: :twisted: :twisted:
Ještě že mám kočáry dva..... kdybys náhodou chtěla jeden …
Andělka

• Citovat
  • Upravit
596
23.4.06 20:56

Naštěstí s nima zkušenost nemám. Jen mě zajímalo, proč najednou to nejde, když vám to předtím nabízeli.
Situaci vám teda nezávidím. Snad jen by jste je mohli popohánět telefonem a ptát se, kdy už to tedy bude, když náhradní kočár vám nedali? 8O
Pevné nervy.
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
23.4.06 21:30

Děkuji Andělo, ale Děčín je daleko. Přestěhovali jsme se do Prahy a známí děti buď ještě nebo již dávno nemají.
Zatím hledám a nenacházím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
23.4.06 21:34

BLANCI :nevím teda odkud jsi,ale jiže existuje pár obchodů(alespoň u nás a v Praze určitě taky),ktré pújčují kočárky a fakt za pakatel-to by bylo asi baše řešení v nouzi :wink: tak se zkus pozeptat nebo najít na netu!Přeju ať dobře pořídíš :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
23.4.06 21:45

Ahojky,

já mám pocit, že kočárky půjčují v ajuty… www.ajuty.cz sice musíš složit nějakou kauci, ale ta je vratná a je to lepší než být bez kočárku, anebo jak holky radí koupit nějaký starší z bazaru.

Hodně štěstí a hlavně ať nejste bez kočárku dlouho.

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5555
23.4.06 22:04

Ahoj.
Kočárky půjčuje taky www.detskyruzek.cz

No, my měli něco podobného, reklamovali jsme kočárek, tak jsme ještě ten den koupili golfky. Měli jsme je ale v plánu, do auta, ne přestupy… Ale pomohla nám hooodně náhoda, že jsme hned trefili na ty správné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
24.4.06 08:42

Ahoj,mám doma dětský sporták Hauck a už ho nepotřebujeme.Pokud by jsi ho chtěla půjčit nebo za nějakou minimální cenu odkoupit tak se můžeme domluvit.Jsem z Prahy.Chápu že sedět doma v tomto počasí je na nic a ráda ti pomůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí