Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Budete kupovat kočárek? Určitě se vyhňete Chicco Černý Most, P9. Když jsme tam v 09/2005 kupovali kočárek, tvrdili nám, že v případě reklamace obdržíme náhradní kočárek, a to po celou dobu reklamačního řízení. Dnes jsme kočárek reklamovali - žádný kočárek nám nedali! A jak je známo, reklamace „vždy“ trvá 30 dnů, takže budeme měsíc sedět doma!
![]()
Chicco nejen klame zákazníky, ale ty jeho kočárky taky nic moc…
Nemáte nikoho známého, kdo by vám na ten měsíc mohl půjčit „ojetinu“?
Právě skutečnost, že nám půjčí náhradní byla rozhodující, že jsme kupovali právě tam. Nikoho s kočárkem totiž neznáme! Již za dnešek jsem hotová - venku tak hezky a my koukáme z okna … ![]()
Brojlere,
pracovnice nám s úsměvem na rtech tvrdila, že žádné již nedávají, prý z hygienických důvodů…
Máš s nima jinou zkušenost?
To je mrzuté, ale měsíc doma? Co koupit za pár stovek nějaký model „na zahradu“ - bazar, vývěska v Kauflandu, www.mimibazar.cz? Parádu s tím nenaděláš, ale poslouží to a pak to zas prodáš jako kočár na zahradu nebo na balkon.
Konečně jaro a teď tohle…
Blanci, tak buď nějaký starý ojetý koupit za pár šlupek, anebo šátek-ty ho nemáš? anií nikdo v okolí nemá?Odkud jdi?
K.
Ahoj.
My máme bohužel podobnou zkušenost, s jiným obchodem. Reklamace klasicky 30 dní a náhradní kočár na prodejně jen jeden - pochopitelně právě půjčený ( ten týden se prý reklamovalo 5 ks). Ještěže máme kamarádky. Druhá reklamace vlastně ani raklamací nebyla. manžel šel velmi rozhořčen a vyžadovat hlavně rychlou opravu - světe div se - do týdne byl kočár v pořádku a nic jsme neplatili (reklamaci uznali
).
Mimochodem, také máte pocit, že podle provozních pokynů nejsou některé kočáry pro děti, ale pro panenky? A vůbec, že reklamace kočárů je podobný horor jako reklamace bot? ![]()
Beruška ![]()
Tak to fakt nas…
![]()
Ještě že mám kočáry dva..... kdybys náhodou chtěla jeden …
Andělka
Naštěstí s nima zkušenost nemám. Jen mě zajímalo, proč najednou to nejde, když vám to předtím nabízeli.
Situaci vám teda nezávidím. Snad jen by jste je mohli popohánět telefonem a ptát se, kdy už to tedy bude, když náhradní kočár vám nedali? ![]()
Pevné nervy.
Andrea
Děkuji Andělo, ale Děčín je daleko. Přestěhovali jsme se do Prahy a známí děti buď ještě nebo již dávno nemají.
Zatím hledám a nenacházím.
BLANCI :nevím teda odkud jsi,ale jiže existuje pár obchodů(alespoň u nás a v Praze určitě taky),ktré pújčují kočárky a fakt za pakatel-to by bylo asi baše řešení v nouzi
tak se zkus pozeptat nebo najít na netu!Přeju ať dobře pořídíš ![]()
Ahojky,
já mám pocit, že kočárky půjčují v ajuty… www.ajuty.cz sice musíš složit nějakou kauci, ale ta je vratná a je to lepší než být bez kočárku, anebo jak holky radí koupit nějaký starší z bazaru.
Hodně štěstí a hlavně ať nejste bez kočárku dlouho.
Zuzka
Ahoj.
Kočárky půjčuje taky www.detskyruzek.cz
No, my měli něco podobného, reklamovali jsme kočárek, tak jsme ještě ten den koupili golfky. Měli jsme je ale v plánu, do auta, ne přestupy… Ale pomohla nám hooodně náhoda, že jsme hned trefili na ty správné..
Ahoj,mám doma dětský sporták Hauck a už ho nepotřebujeme.Pokud by jsi ho chtěla půjčit nebo za nějakou minimální cenu odkoupit tak se můžeme domluvit.Jsem z Prahy.Chápu že sedět doma v tomto počasí je na nic a ráda ti pomůžu.