Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, máte některá zkušenost s těmito golfkami??
chceme je koupit pro roční dceru.Do města, na procházku, jak zvládají menší terén? na velké výlety máme sporťák
Děkuju za každou zkušenost
![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Chicco Multiway?
Přidejte zkušenost s Chicco MultiwayAno uvezou vše, projedou vše (i sníh), vejde se tam i dvouleťák s fusakem. Jen jsou těžší a méně skladné, ale já si nemůžu vynachválit.
Nám o skladnost ani nejde..do kufru dáme v pohodě i sporták a to ho nějak moc neskládáme. spíš nám jde o to jak se s nimi jezdí…jak na kostkách tak v terénu
Jezdila jsem snim na vesnici, po poli, po lese…Hlavne je to drzak a fakt vydrzi hodne.Ale jsou to golfky takze se sportakem se to srovnat neda.Ale s jinyma golfkama ano. Stema jsem neprojela to co s chicco…
Tak my na větší výlety atd sporták máme..toto chceme spíš na procházku, do města a podobně…jen nechci koupit něco co se nám po chvíli ježdění rozvrklá a rozsype.
@Janca.Nikca píše:
Tak my na větší výlety atd sporták máme..toto chceme spíš na procházku, do města a podobně…jen nechci koupit něco co se nám po chvíli ježdění rozvrklá a rozsype.
Tak to fakt nerozsype…
Tak děkuju moc. mají je teď u nás zlevněné tak asi do nich půjdeme
Mame je a jsme s nimi spokojeni. Zvladaji i lehci teren, jsou dost prostorne pro ditko. Jedina nevyhoda je, ze jsou mene skladne, po slozeni docela dlouhe, ale nam to ohledne auta nevadi. Jinak super pomer cena, kvalita ![]()
@Janca.Nikca neboj se, ze se rozhrkaj. Mame je z druhe ruky po jednom diteti a krom toho, ze bych je potrebovala cely vyprat, si trouchnu rict, ze jsou uplne ok..nedrhnou, nevrzaj, skladani v pohode, kolecka ok. Fakt je to drzak.
@Lumat my právě chceme koupit nový, jelikož je mají zrovna u nás v akci tak zda do nich máme jít nebo ne.. děkuji moc za info a asi do nich tedy pujdeme
každej mi je zatim chvali