Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
chtela bych se zeptat zda nektera vlastnite kocarek " chicco trio activ 3 ". A jak jste s nim spokojeny.
Je to novejsi model tak neni moc recenzi. Na pohled se mi libi. Ma velka kola a asi bude i prostorny.
Budu rada za kazdy poznatek. Na trhu toho je tolik, ze mi z toho jde hlava kolem.
www.detskyruzek.cz/…activ_3_2014
@Jíťa1989 Můžeš nám to prosím příblížit? Mě nakonec mimi nevyšlo, ale snad tento měsíc tak už pečlivě vybírám. Jsme denně v terénu (Chovatelská stanice psů) a proto sháním něco fakt terenního
Ahoj, máte ho někdo? Potřebovala bych vědět, zda lze polohovat do uplneho lehu, pak zda střecha jde dát dolů tak, aby nesvitilo na miminko sluníčko?
Moc děkuji za každou zkušenost. ![]()
Dobry den maminky, obnovují diskuzi. My mame kočárek chicco trio active3 tento: http://www.letajicisen.cz/…v3-2015.html#…
Chci se zeptat zda někdo máte a pokud ano, premerovali jste si hlubokou korbičku? Me se tam malá s fusakem nevejde, měřila jsem a vnitřní delka mi vychází 74cm a šířka nějakých 31cm, malá má asi 66cm a jakmile dam fusak tak je tam úplně narvana. Podle toho co píší na netu tak by délka měla být 89cm a šířka 45cm. Nejspíš je to tedy měřeno z venku.
Děkuji předem za odpověď a přeji hezký den ![]()