Chipolino nebo Dema

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
19.6.10 16:00

Chipolino nebo Dema

Ahoj. Máte někdo zkušenost se sporťáky Chipolino Ultra nebo značkou Dema? Momentálně se rozhoduji mezi nimi. Oba mají přehazovací rukojeť, jsou dost vysoké, jen nevím, jestli mají dost dlouhou boudu? Ráda bych přehazovací rukojeť, protože malé bude za chvíli teprve 6 měsíců a rády už bychom přesedlaly na něco mrštnějšího. Máme po prvním synovi klasickou čtyřkolku, která je těžká a nemá otočná kola, tudíž nemotorná. Ráda bych velká kola, dlouhá záda, přehaz. rukojeť a hlavně aspoň 106 výšku. Jsem vysoká a u golfek jsem se s malým stále nakláněla. A taky něco lehčího, tak 11 kg. Díky za radu, vím, že to není lehké a někde asi budu muset slevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
830
19.6.10 16:40

Hlasuju pro demu. Znama ma uz na 2.prcka dema step easy a max spokojenost. Pevnej, pekne polstrovanej, prostornej. Pokud ti nevadi ta vaha 11kg tak neni co resit. Ale bacha. Kdyz prehodis rukojet abys videla na prcka, jsi DESNE blizko korbicce a koleckam. Musis delat kratky kroky. Jde o zvyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
19.6.10 19:36

Díky. Toho jsem se bála, myslím krátkých kroků…mám tuhle zkušenost z golfek. Možná kdybych netrvala na přehazovací rukojeti… vybrala jsem si Chipolino Ultra nebo právě Dema Pure Step Easy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
19.6.10 20:17

No ona je ta rukojet lepsi. Ja mela do roka a pul tezkej sportak a ted pred ctvrt rokem jsme koupili babypoint mark 3. Nevidim na nej, ale je to 7kg lehkej golfac a jezdi se s nim super. U te Demy jsou kratke kroky jen kdyz prehodis. V puvodni poloze - ze na nej nevidis - je to v pohode. A mas moznost ho nekde ozkouset?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
19.6.10 20:23

Ahojky Quatro Rally- má ho setřenice,za tu cenu je super,má velký,přístupný košík,když přehodíš,tak nekopeš,je i docela prostorný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
19.6.10 20:49

Právě že jsem na něj zatím nikde nenarazila. Jsem z Plzně, nikde mi ho nenabídli. Ani moc internetových obchodů jej nemá. Je to tak, že se chceme zbavit neforemné čtyřkolky a přijde mi hloupý už ji „ztratit z očí“. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
19.6.10 20:51

Podívám se i na Quatro. Už se mi všechny ty značky pletou, teď si nic nevybavím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
19.6.10 20:55

Qatro

Tak už vím. A jak se jí jezdí s předními jednoduchými kolečky? Ten mi kamarádka vymlouvala, že je lepší mít kolečka zdvojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
19.6.10 21:11

ja mam na svym zdvojeny a je to takovy pevnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
19.6.10 21:51

Ještě když máš Demu „doma“, nemá krátké místo na ležení? 80 cm se mi nezdá moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.6.10 11:53

Ahoj,
já také chtěla kočárek s přehazovací rukojetí,ale už jsem vyléčená.Problém je,že když přehodíš rukojeť a chceš koukat na dětátko,tak musíš odaretovat kolečka.Ona jak se točí se ti budou plést pod nohy :cert: :cert: :cert: .Myslela jsem si že se dá jezdit i s zaretovanými,ale nedá!!!Ten kočárek je pak v podstatě neřiditelný.Měla jsem Nurse Nekko z MMB,nešlo,prodal se.Pak jsme koupili nové Chipolino Flora-nešlo to,ten samý problém.Prodávám ho.Nakonec jsem zajela do prodejny s kočárky a koupila Chicco Multiway-naprostá spokojenost.Nikde nekopu,nehrbím se.Nikoho neodrazuji,jen píšu svou zkušenost.A pokud si rozhodneš že půjdeš do kočárku s přehazovací rukojetí,tak se buď musíš smířit s tím,že budeš kopat do koleček nebo že nebudeš na dítě vidět a bude jezdit ve směru.I paní v prodejně mě řekla,že dneska udělat kočárek s přehazovací rukojetí je problém.Hodně štěstí.Na horší terén jsem si nechala sportovní verzi našeho DorJanu (hlavně na zimu a do sněhu) a teď na léto golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.6.10 12:00

Do toho Quatra bych možná šla…pokud bych měla vybírat.Má jednoduchá kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
20.6.10 12:44

JAGGI, je fakt ze 80cm neni moc. Muj kocar ma 83cm a prcek 21mesicu je tam akorat. Takze do tech 2let si myslim mu to bude. Max bude mit hlavu kousek nad operatkem. Ale narovinu. Nenasla bys za tech 5tis co stoji dema lepsi kocar? Ta prehaz.rukojet je fajn, ale v praxi je pak tezce riditelny kocar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
20.6.10 12:46

a treba aj vahove nizsi. Ted se to nezda, ale az bude mit prcek 12kg, ocenis to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.6.10 21:22

Díky za radu. Myslím, že to přehodnotím. na Qautro jsem koukala, zas kamarádka mi říkala, že ta jednoduchá kolečka nestojí za nic. V podstatě není ani těch 5000,– nutný strop, jen najít to pravé. Teď mi nabízí Jane Carera Pro 2007
 http://kocarky.heureka.cz/…stylon-2007/

, nebo mám nabídku na Gesslein-baby - buggy

http://deti.bazos.cz/…by-buggy.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport