CHKO Kysuce - kam na výlet
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
CHKO Kysuce - kam na výlet
Ahoj holky, zítra bych se ráda podívala za hranice (jednodenni výlet) v CHKO Kysuce na Slovensku. Poradíte mi zajímavá, pěkná místa??? Vesničku, park atd.,???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Skanzen Vychylovka. je to tam hezký, můžete se tam i svéz vláčkem, úvraťová železnice. byli jsme tam v červnu. je to nějak za Krásnem nad Kysucou, směr na Oravu. a cestou je tam i Orloj v jedné vesnici, Bystřici, akorát je tam Stará i Nová, a já nevím v které ten orloj je, ale je to tam dobře značený. a těsně před tím skanzenem pozor, tam to není označené, že se má odbočit z hlavní(ta zahýbá nahoru doprava, a skanzen je na vedlejší rovně). my si takhle zajeli zbytečně 10 km tam a 10 zpátky do Oravské Lesné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 no to je úžasný, ani jsem nedoufala, že někdo napíše… Děkuju moc, bydlíme kousek od Krásné. Moc jsi mi pomohla! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není zač
nám to tehdy taky poradila majitelka penzionu, kde jsme bydleli, vůbec jsme o tom nevěděli. užijte si to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.