Nedělní brunch - kam zajít v Praze?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nedělní brunch Praha
Ahoj, poradíte, kam zajít v neděli na brunch s dětmi (2, 6, 9)? Prosím o tip na už vyzkoušený. Podle netu vypadá dobře Žofín. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
http://www.cafelouvre.cz/
Tedy tam jsem chodila za „bezdětna“, s dvouleťákem nevím…
A jde vyloženě o brunch, nebo klidně i rovnou o oběd?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Loni jsme jako dárek dostali poukázku na nedělní brunch sem http://www.zlatapraharestaurant.cz/
bylo fajn, že tam byl dětský koutek s hlídáním. děti se najedli s námi, když je to přestalo bavit, tak vyrazili do koutku a mi si ještě užili jídlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolik píše:
@Lama Lama Tam jsme tez byli a za nas teda hruza. Obsluha se tam prede mnou hadala kvuli jinemu stolu. Vyber o dost slabsi nez v Marriottu. Detsky koutek dobry. Jidlo spise podprumerne. Jedine, co jsem hodnotil opravdu pozitivne byl vyhled, kdyz si udelate rezervaci na stul u okna. Navic je tam velmi spatny pristup s detskem. Kocarek se nevejde do vytahu. Za nas rozhodne palec dolu
já kočárek nepoužívám, šátek se tam vešel ![]()
mě to přišlo fajn hlavně když je hezky, venku na té tras s výhledem.
ono asi i dost záleží, co je zrovna za akci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolik píše:
Nejoblibenejsi mame v hotelu Marriott, jeste jsme nenasli jemu rovny. Po prazdninach jdeme vyzkouset brunch do Sahary na Miraku, tez to vypada dobre.
A jak je to tam s dětmi, zabaví se tam? Je tam koutek nebo i nějaký program?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě doplňuji, že by se mi hodil začátek už v 11. Zábavu hledám spíš pro ty starší, bojím se, že se budou nudit. Co ten Žofín, nebyl jste tam někdo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolik
Ještě mě napadlo, jestli by se tam najedlo malé dítko, zatím poměrně konzervativně živené? Třeba aspoň vařená zelenina, nesmažené přílohy, ryba v páře nebo jen lehce smažená nebo tak něco. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.