Cyklohráček a výlety v okolí Praha, Slané

689
19.8.14 12:01

Cyklohráček a výlety v okolí

Ahoj holky

narazila jsem na cyklohráček..vlak pro děti a cyklisty z Prahy do Slaného. http://www.kudyznudy.cz/…--Slany.aspx#1
Zaujalo mě to, ale spíše jako pěší výlet. jen nevím zda se tam dají podnikat nějaké výlety, nebo nějaká zábava pro pětileté kluky :-)
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
327
23.4.15 22:55

Cyklohráček mě taky zajímá, máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
24.4.15 08:42

@kacatkoOOO @Janička10 Jezdíme se skoro čtyřleťákem už druhou sezónu, co vás zajímá?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
24.4.15 10:25

Super, zajímá mě cena a potom, jestli je potřeba si to nějak rezervovat… Adi jezdí hodně lidí…
A pak v tom Slaným, kam tam na výlet s dětma (3 a 4 roky)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
24.4.15 12:08

@Janička10 Cena je normální podle tarifu Českých drah, takže pár korun. Rezervace není potřeba a myslím, že ani není možná. Jízdenku koupíš normálně na nádraží před odjezdem. Jezdí opravdu HODNĚ lidí, i když vystupují cestou, dost se to trousí. Ale v hracím vagonu není většinou k hnutí.
Výlety po trase najdeš tady http://www.cd.cz/…ylet/-20518/
Absolvovali jsme všechny a můžu doporučit výlet na Okoř, Zoopark Zájezd a Slánský akvapark. Má to jednu velkou nevýhodu, a to je cesta zpátky - cyklohráček jezdí jen dvakrát za dopoledne tam a dvakrát zpět, intervaly jsou bohužel dost krátké, takže buďto nic nestihneš, nebo čekáš půlden, než pojede něco zpět. Pokud se budete vracet do Prahy třeba z toho Slaného, tak je to v poho, ale z těch menších vesniček po trase prostě NIC nejede. My jezdíme z Hostivic a máme většinou problém dostat se domů s úplně vyšťaveným dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
24.4.15 12:57

Mockrát ti děkuji, zkusíme to… Do té Prahy snad pak nějaký spoj seženem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
8.5.15 17:02

Nevíte prosím někdo, jestli je možný cestovat se psem tímhle vláčkem? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
8.5.15 17:44

@Tuco
Urcite, ale mel by mit radeji sebou nahubek, obcas s tim pruvodci maji problem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
8.5.15 18:51

@Foxisssss díky…tak náhubek je samozřejmostí…já jen nevěděla, jestli vlakem plnym dětí a kol můžou i ti psi…vim, že d dětskýho kupé mají psi zákaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.