Minizoo Milíčovský les

3332
18.8.14 22:14

Minizoo Milíčovský les

Ahoj,
dneska jsem byla s dcerou podívat se na zvířata v Toulcově dvoře a bylo to docela fajn :) Tak jsem hledala něco podobného a našla jsem nějakou minizoo u Milíčovského lesa. Jenže nikde nemůžu najít, kde přesně to tam je, potřebovala bych se tam dostat MHD a pak nejít už moc daleko pěšky, jsem těhotná a dost mě to zmáhá.
Znáte to tam někdo, odkud se tam nejlíp jde a jak je to daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
550
18.8.14 22:19

Já teda nevím, že by tam něco takového bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
18.8.14 22:20

Jinak k Milíčovskýmu lesu nejlíp pěšky z Hájů nebo tam ted jede nějaký bus z Hájů, zastávka Milíčov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
18.8.14 22:25

Taky nevím o minizoo, ale jsou tam ohrady - koně, ovce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
18.8.14 22:32

No neřekla bych zoo, ale je tam statek, kde mají koně, ovce, kozy, slepice a smradlavého kozla:-) můžete přinést mkev nebo jablka a zvířátka krmit. Je to směrem k Milíčovskému rybníku, ulice K Milíčovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.8.14 22:36

Musite vystoupit na zastávce Horčičkova(od metra Háje 1 zastávka směr Petrovice, a pujdete pořád dolu z kopečka-uvidíte,,červenou,,školu. Od ní je to po levé ruce…nic moc ale nečekejte…nedivím se, že to budou rušit… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
19.8.14 07:23

Buď můžete na Horcickova a nebo busem 293 přímo do Milicov.
Určitě to není zoo, ale spíš ten statek, kde chovají koně, ovce, prasátka, kozy. Já bydlím 20m od toho a chodím tam velmi často na procházky. Ale pokud bych měla jet třeba z druhého konce Prahy, tak to bych nejela :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
19.8.14 07:51

Díky všem, já vím, že to není bůhvíjaká, ale dcerce stačí ke štěstí málo ;)
@Erkata Jely bychom ze Strašnic, tak se ještě podívám, jak by se tam jelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
19.8.14 14:11

@poppaea

Tak v tom případě skoro lepší jet do Hostivaře do minizookoutku, kde krom koz mají i nějaký ptáky v kleci, jsou tam daňci a teď nově tři malý čuňátka, předešlí pašíci asi skončili na pekáči. Všechno se dá libovolně krmit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
19.8.14 17:13

@erenza Díky moc za tip, jen o tom nemůžu nic najít, kde v Hostivaři to prosímtě je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
19.8.14 23:03

@poppaea
najdi si na mapách ulici K obecním hájovnám, Praha a uvidíš, že je to na okraji Hostivaře u takovýho rybníčka. Ten je oplocený a jsou v něm kačeny, husy a takový husokachní mutanti, nevím, jak se správně jmenují. U toho je myslivna a ta má právě tuhle minizoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
20.8.14 12:41

@erenza Bezvadný, díky moc, navíc je to od nás jen něco přes 20 minut MHD, takže určitě zkusíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
20.8.14 13:24

@poppaea

Nečekej od toho nějakej luxus, ale děcka tam chodí ráda a vemte se sebou ze stromů nějaký jablíčka pro prasátka, jsou to mrňata a chleba ještě neukoušou :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
20.8.14 13:26

Jo a když pak povylezete trochu výš, tak tam je takový dřevěný hřišťátko, vede k němu stezka od prasátek. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
20.8.14 13:48

@erenza Já luxus vyhledávám trochu jinde než u divokých zvířat :lol:
Ale jsem teda zvědavá na ty prasata, teď v tom Toulcově dvoře ztropila malá tak trochu scénu, protože se jich bála (ani je neviděla, do chlívku se muselo nahlídnout oknem) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.