Chlamydie - příznaky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.2.26 17:41

Ahojte, otevírám znovu toto téma. Před dvěma měsícema jsem šla k obvodnimu lékaři s neustálým pocitem na čůrání a tlakem v podbřišku. Dali mi antibiotika na zánět močového měchýře (furolin), ten mi ale nějak nezabral a dali mi jiné ATB.
Týden to bylo nějak lepší a pak znova, hrozné nutkání na čůrání a lehký tlak v podbřišku. Neumím ani popsat tu bolest při menstruaci kterou jsem měla, i když jsem na bolesti při MS nikdy netrpěla… Šla jsem k obvodnimu znova a poslal mě rovnou k URL jelikož nález v moči byl stále stejný (podle obvodního krev i bílkovina). Nicméně u URL mi zjistili pouze bílé a červené krvinky a podle kultivace mi nasadili znovu furolin.
Rozdíl moc necítím a to ty antibiotika mam skoro dobrané… Posledních pár dnů si hraju s myšlenkou, jestli to nejsou nebo nemohly být být chlamydie (partner žádné příznaky nemá), jelikož se to táhne už dva měsíce a žádné ATB na to zda se nezabírají. V nemocnici na URL mi řekli, ze to VYPADÁ na zánět močaku, ale já si tím nejsem jistá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.26 20:21
@Anonymní píše: Více

Myslím si, ž pokud jdeš na urologii s dlouhodobějším urogenitálním problémem, je základ i nezbytné testovat z moči i pohlavní choroby, tak trochu nechápu, proč ti je neudělaly.. já když jsem byla na urologii, odešla jsem se žádankami na všechno možné, co se dá z moči zjistit,… jestli mi brali i krev, to už si nepamatuji… ale byly to asi 4 zkumavky moči, co jsem jim musela dát :think:

• Citovat
  • Upravit
1881
20.2.26 21:34

Zajdi si do centra pro pohlavní choroby a nech si vzít STĚRY!!!z pochvy a močové trubice…z moči ti na to fakt nikdo nepřijde… můžeš mít i ureoplazma… Bez toho to ale nezjišťis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.26 21:42

@Wilík Na ureoplasmata i mikoplasmata mi obvodní doktor testy dělal, a všechno bylo negativní… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1881
21.2.26 22:43

No ono je rozdíl z krve, moči a stery hlavně jak z močové trubice tak z pochvy, což obvodak ti stery 100%neudela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.26 01:01

@Wilík až mi přestanou fungovat antibiotika tak si na testy určitě zajdu! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa