Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janli píše: Více
A čím jste ji léčila jestli se můžu zeptat? Ja ji měla 1× a to po ATB a je pravda že jsem to x mesicu neléčila(to jsem mela hrudkovity vytok, svedení, atd) protože jsem se bala na gyndu. Teď toho lituji protože se mi občas vrací ať dělám co dělám. Ale tohle je jiné protože mi volně prodejné leky nezabírají stejně tak ani ty na předpis a Dr. si semnou už neví rady a tak zkoumám zda to teď nemůže byt problém někde jinde třeba právě ta chlamydie ![]()
Chlamydie by snad dr měla být schopná nechat vyšetřit. Jinak výtok, pálení, obtížné močení, krvácení, bolest v podbřišku.
A většina pohlavních chorob se jinak než při sexu opravdu nedá chytit.
@Havlova píše: Více
Tak jediný co byla schopná udělat byla kultivace ale prý z ty normální se to nepozná. Jinak nevím jestli by to mohlo mít souvislost ale v krvi mi minulý rok našli chlamydie ty plicní ale to je asi úplně mimo téma. Jinak krváceni nemám a potíže při močení taky ne tak to asi nebude ono.
@Anonymní píše: Více
Ne, plicní s tím nesouvisí. Jde udělat vyšetření přímo na chlamydie. Buď se zeptej dr., nebo můžeš někde jako samoplátce.
Příznaky nemusí být samozřejmě všechny.
Skočte si na venerologii. Udělají vám odběr na všechny pohlavní choroby.
To fakt ne.
Jen na ty, co odpovídají symptomům.
Ale udělají na všechno, když je samoplatce..
@Wilík píše: Více
No, bohatý samoplátce. Jen netuším, proč testovat něco, co mi není. ![]()
@Wilík píše: Více
Prý je to dosti drahé tak nevim. Ale s problémy vás tam pošle Dr. a to mate zadarmo tak prvně zkusím jestli mě tam pošle.
Ty vyšetření ti může bez problémů nechat udělat i ona. ![]()
Tak samozřejmě to že bych měla pohlavní nemoc je málo pravděpodobné, když byl sex tak s ochranou a že ho opravdu moc nebylo. Spíše mě zajímá ta chronická mykóza? To se lečí jak?
To jsem nevěděla pochopte že s tímhle nemám zkušenosti a rada se poptám ať jsem o něco moudřejsi
Spíš bych fakt vsadila na tu mykózu. Já ji totiž taky dlouho neléčila….
Střídala jsem výplachy rosalginem ob den a zavádění probiotik do pochvy denně. Používala jsem gynocaps, dneska bych k tomu přidala ještě na střídačku přidala gynela flora. Trvalo to asi dva měsíce, než se to vyléčilo a obnovily se sliznice, ale mám od té doby klid.
Dobrý den, chci se zeptat jak se u vás projevovala chlamydie v pochvě? Vím že na internetu je plno blbostí a proto moc nechci bádat na netu abych si nevsugerovala že mám hned rakovinu a bůh ví co. Proto by mě zajímal váš průběh a co vás vlastně vyslalo k Dr. na testy. Trápí mě totiž bolest při sexu a zarudnutí pochvy malých stydkých pysku. Někdy je to lepší někdy horší hrozně se to v průběhu dne mění. Jsem poměrně mladá (17let) abych měla nějakou pohlavní nemoc ale většina těch nemocí už se teď dá chytit kdekoli i mimo sex.