Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Havlova píše: Více
Tak bylo to myšleno kdyby měla peníze a chtěla mít rychle klid, zjistí ji to rychlosti blesku, než se doprošovat Mudr, kterej to kolikrát ani neudělá…a na příznaky nelze spoléhat
@Havlova zvláštní, mně vždy udělali na vše
trpěla jsem na opakované záněty močového měchýře a byla jsem na 3 pracovištích a vždy vše ureoplazma, mykoplazmata, riketsie, chlamydie.. atd
@Anonymní píše: Více
To vše rozhodně není.
Já naštěstí nikdy nic neměla.
Ricketsie proč?
Příspěvek upraven 17.01.25 v 13:40
@Havlova ale tohle jsou nejčastější původci. Plus ještě vzali kapavku, HIV i syfilis o když tady jsem si byla 100 % jistá, že to není původce. Bohužel to byla ecoli i v pochve
@Havlova tak ráda pro zakladatelku. Pokud jste z Prahy jdete na venerologii na andělu.
Zkuste mrknout, já byla i na Moravě v době covidu. A vše v pohodě bez placení. V nemocnici mají také venerologii a vzali mě bez placení. Byla jsem 3× celkem za 5 let na venerologii, protože jsem odmítala uvěřit, že tam nic není, když jsem měla chronické záněty močového měchýře.
Na venerologii žádanku nepotřebuješ a stačí když řekneš, že jsi měla rizikový styk a vyšetří vše. Nebo můžeš jako samoplátce a komplet vyšetření bude stát tak čtyřku a nebudeš muset čekat dobu na chidbě s jinejma obšourníkama. Ani tam si doktorka ale nemusí idpustit výchovný kecy ![]()
Já jsem rizikový pohl. styk neměla byla ochrana ale bohužel ne vždy ta ochrana je 100% že
Přesně tak. A taky to můžeš říct, i když to neni pravda.
Dobrý den, chci se zeptat jak se u vás projevovala chlamydie v pochvě? Vím že na internetu je plno blbostí a proto moc nechci bádat na netu abych si nevsugerovala že mám hned rakovinu a bůh ví co. Proto by mě zajímal váš průběh a co vás vlastně vyslalo k Dr. na testy. Trápí mě totiž bolest při sexu a zarudnutí pochvy malých stydkých pysku. Někdy je to lepší někdy horší hrozně se to v průběhu dne mění. Jsem poměrně mladá (17let) abych měla nějakou pohlavní nemoc ale většina těch nemocí už se teď dá chytit kdekoli i mimo sex. ![]()
Tak si vyber, kolik ti je. ![]()