Chlamydie - příznaky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1878
17.1.25 10:42
@Havlova píše: Více

Tak bylo to myšleno kdyby měla peníze a chtěla mít rychle klid, zjistí ji to rychlosti blesku, než se doprošovat Mudr, kterej to kolikrát ani neudělá…a na příznaky nelze spoléhat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.25 13:32

@Havlova zvláštní, mně vždy udělali na vše :) trpěla jsem na opakované záněty močového měchýře a byla jsem na 3 pracovištích a vždy vše ureoplazma, mykoplazmata, riketsie, chlamydie.. atd

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.25 13:34

@Havlova já nikdy nic neplatila. Nevím, kde jste byly.

• Citovat
  • Upravit
42140
17.1.25 13:35
@Anonymní píše: Více

To vše rozhodně není.
Já naštěstí nikdy nic neměla.
Ricketsie proč?

Příspěvek upraven 17.01.25 v 13:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.25 13:37

@Havlova ale tohle jsou nejčastější původci. Plus ještě vzali kapavku, HIV i syfilis o když tady jsem si byla 100 % jistá, že to není původce. Bohužel to byla ecoli i v pochve

• Citovat
  • Upravit
42140
17.1.25 13:40

Já to vím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.25 13:43

@Havlova tak ráda pro zakladatelku. Pokud jste z Prahy jdete na venerologii na andělu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.25 17:16

Prahu mam dosti z ruky bohužel

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.25 20:28

Zkuste mrknout, já byla i na Moravě v době covidu. A vše v pohodě bez placení. V nemocnici mají také venerologii a vzali mě bez placení. Byla jsem 3× celkem za 5 let na venerologii, protože jsem odmítala uvěřit, že tam nic není, když jsem měla chronické záněty močového měchýře.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.25 21:10

Na venerologii žádanku nepotřebuješ a stačí když řekneš, že jsi měla rizikový styk a vyšetří vše. Nebo můžeš jako samoplátce a komplet vyšetření bude stát tak čtyřku a nebudeš muset čekat dobu na chidbě s jinejma obšourníkama. Ani tam si doktorka ale nemusí idpustit výchovný kecy :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.25 21:16

Já jsem rizikový pohl. styk neměla byla ochrana ale bohužel ne vždy ta ochrana je 100% že

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.25 21:19

Přesně tak. A taky to můžeš říct, i když to neni pravda.

• Citovat
  • Upravit
42140
18.1.25 07:39

Je nezletilá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.25 09:40
@Havlova píše: Více

Je mi 20 let takže už dávno jsem

• Citovat
  • Upravit
42140
18.1.25 09:42

Dobrý den, chci se zeptat jak se u vás projevovala chlamydie v pochvě? Vím že na internetu je plno blbostí a proto moc nechci bádat na netu abych si nevsugerovala že mám hned rakovinu a bůh ví co. Proto by mě zajímal váš průběh a co vás vlastně vyslalo k Dr. na testy. Trápí mě totiž bolest při sexu a zarudnutí pochvy malých stydkých pysku. Někdy je to lepší někdy horší hrozně se to v průběhu dne mění. Jsem poměrně mladá (17let) abych měla nějakou pohlavní nemoc ale většina těch nemocí už se teď dá chytit kdekoli i mimo sex. :zed:
Tak si vyber, kolik ti je. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria