Chlap a balení dárků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lalelale
7.12.18 16:38

@Mirčulka můj partner balí a to krásně. Vůbec to neuměl, ale našel si videa na youtube a podle toho to zabalil :D bylo vidět, že mu to dalo práci. Každoročně si potají nakoupí krásný balicí papír a různé pentle. A pak potají uprostřed noci balí, když spím :mrgreen: Balí jen pro mě, u nich Vánoce neprožívají a dárky si nebalí.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
7.12.18 16:41
@peta81 píše:
ty dva tri darky pro me si vzdy veledulezite odnese do garaze a tam stravi snad dve hodiny balenim :mrgreen: ale zabali :D musi to tedy byt v krabici, pripadne si nejakou sezene. zbytek rodiny balim ja, vzdy v noci, sama, rozlozim si okolo sebe darky, papiry, masle a jedu :lol: bavi me to.

jako bych ho viděla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15222
7.12.18 16:43

Můj manžel taky balí dárky pro celou rodinu, je šikovnější než já, jen ty pro něj zabalím já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
7.12.18 16:48

@Mirčulka mam doma ten zazrak a veskere darky u nas bali manzel :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
7.12.18 16:55

Darky pro me a darky detem ktere koupi sam taky zabali. Jen to nechava uplne na posledni chvili, takze trochu stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.12.18 16:59

@Mirčulka Balí si svoje dárky (myšleno, ty co koupil on, pro mě i pro jiné členy rodiny). Já balím svoje. Balí trochu líp, než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
7.12.18 17:01

Manžel balí dárky, které koupí. Můžu říct, že krásně. Já to oproti němu mám vždycky takový požvejkaný. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
7.12.18 17:03

Já sem to teda vždy zabalil sám. Už jen vkůli tomu, že jsem v tomhle škrt bych balící službu nepoužil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
7.12.18 17:05

Muž balí dárky jen pro mě. Zbytek balím já. Miluju to. Už se těším. Rozložim si to po celém obýváku, pustím si Lásku nebeskou, naliju sklenku vína a jedu. Už aby to bylo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
7.12.18 17:06

my si u nás doma celkem potrpíme na krásný stromek a pod ním úhledně zabalené dárečky jak z katalogu (moc si jich nedáváme, ale za to musí vypadat krásně - jsme prostě všichni u nás takoví pintlich :mrgreen: )
No a první rok, co byl přítel se mnou, když jsme přijeli k mým rodičům (resp už jen mamince) na Vánoce, tak přítel své dárky balil sám. Maminka to nevěděla, a když přišla do obýváku, koukla pod stormek a povídá mi „Pavlí, tos tomu letos moc nedala teda…co to je taky za ubožáčka?“ a ukázala na přítelův dárek :lol: :lol: když zjistila, že je to jeho, samozřejmě se hrozně omlouvala, ale od té doby balím dárky vždy já :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
7.12.18 17:08

Moje dárky nechává zabalit (az je mi to vždycky líto rozdrbat) a pro zbytek rodiny balím já. A je to činnost, kterou vazne nemám rada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.12.18 17:18

Můj nebalí vůbec nic. Ani pro mě. Přinese mi krabici a rekne ,,uvnitr mas darek, tak to neotevirej a zabal si to" :D . Zas pomuze s jinyma vecma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.12.18 17:23

Nechápu zvyk balit dárky. Je to podle mě úplně zbytečná věc.

• Citovat
  • Upravit
3236
7.12.18 17:27

Bali a pomáhá s balením i mě. Sám pomoc nepotřebuje. A mívá dárky zabalené moc pěkné a ruzne je i zdobí. Já jsem pravý opak, nemám na to ruce ani nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
7.12.18 17:28

Teda žasnu kolik je zručných manželů. Kdyby to bylo na mým chlapovi, tak máme pod stromkem samou igelitku přímo s logem konkrétního obchodu. Možná i s paragonem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný