Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Mirčulka většinu dárků balím jí já. manžel balí pro mne dárky a umí. letos bude mít víc volna tak říkal že se do toho pustíme spolu a pomůže tak uvidíme
Takže velice často u stromečku kouká co dostaly děti. Zhruba ví co dostanou ale nevidí to, jen mne dá peníze at to objednám
Já většinou balím když jsme doma sama takže využívám času když je manžel v práci a děti ve škole a školce a asistují jen psi, ty dvě nic nevykecají ![]()
Tak třeba můj chlap balí dárky líp než já..
Takže mi většinou s balením dárků pro rodinu ještě pomáhá. ![]()
Dárková taška nebo balící služba. Neviděla jsem ho nic balit ještě ![]()
Vždycky je to na mě, ale nevadí mi to ![]()
Nechtějte po mě balit dárky. Vždycky poznáte, že jsem to balil já.
![]()
Manžel mi sám balí dárky. A při balení dárků dětem říká, že mi rád pomůže - podává izolepu atd. Ale já stejně balím nejraději sama - pustím si k tomu koledy, nanosím an stůl v kuchyni a relaxuju - na Vánoce balím vždy 40 - 50 dárků.
Manžel dárky balit neumí. Asi teda.
Vždycky to strčí do dárkové tašky a má vystaráno. Dárky pro děti a rodinu balím já. Dělám to moc ráda. Pustím si koledy, rozložím papíry, dárky a balím. ![]()
Bali manzel a vyziiva se v tom. Ja to nesnasim. Letos jsem si to vyresila a uz nikdy balit nebudu. Nakoupila jsem si krasne cervene pytlicky ze lnu ruznych velikosti, dam na to jen masle a jmenovaky a mam vystarano. Pomuzu ekologii, ale hlavne uz nikdy nebudu balit. ![]()