Chlap a balení dárků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59394
7.12.18 17:33

@Mirčulka většinu dárků balím jí já. manžel balí pro mne dárky a umí. letos bude mít víc volna tak říkal že se do toho pustíme spolu a pomůže tak uvidíme :lol: Takže velice často u stromečku kouká co dostaly děti. Zhruba ví co dostanou ale nevidí to, jen mne dá peníze at to objednám :lol: Já většinou balím když jsme doma sama takže využívám času když je manžel v práci a děti ve škole a školce a asistují jen psi, ty dvě nic nevykecají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
7.12.18 20:16

Tak třeba můj chlap balí dárky líp než já.. :lol: Takže mi většinou s balením dárků pro rodinu ještě pomáhá. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
7.12.18 21:33

Dárková taška nebo balící služba. Neviděla jsem ho nic balit ještě :D
Vždycky je to na mě, ale nevadí mi to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122374
7.12.18 21:34

Nechtějte po mě balit dárky. Vždycky poznáte, že jsem to balil já. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
7.12.18 21:46

Manžel mi sám balí dárky. A při balení dárků dětem říká, že mi rád pomůže - podává izolepu atd. Ale já stejně balím nejraději sama - pustím si k tomu koledy, nanosím an stůl v kuchyni a relaxuju - na Vánoce balím vždy 40 - 50 dárků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
7.12.18 21:50

Manžel dárky balit neumí. Asi teda. :think: Vždycky to strčí do dárkové tašky a má vystaráno. Dárky pro děti a rodinu balím já. Dělám to moc ráda. Pustím si koledy, rozložím papíry, dárky a balím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
7.12.18 21:57

Bali manzel a vyziiva se v tom. Ja to nesnasim. Letos jsem si to vyresila a uz nikdy balit nebudu. Nakoupila jsem si krasne cervene pytlicky ze lnu ruznych velikosti, dam na to jen masle a jmenovaky a mam vystarano. Pomuzu ekologii, ale hlavne uz nikdy nebudu balit. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný