Chlap kamioňák
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj
Já bych Ti chtela přispět malým příběhem o tom, co prožívám já.
Tak tedy" Můj muž sice není kamioňák, ale pochází z Afriky, je to prostě černoch z Afriky. Poznali jsme se v Anglii před pěti lety a zamilovali se do sebe. On tam zil od malička, takže mentalitou je spíše Anglán. Ale rozhodli jsme se že budeme bydlet v ČR. Momentálně se snažíme o prcka už rok, ale pořád se nám nezadařilo. Manže tu totiz nemůže sehnat slušně placenou práci odpovídající jeho vzdělání a požadavkům, takže to prostě děláme tak, že je například měsíc v Anglii, a potom 3 měsíce zase tady doma, a aspon má čas zvelebovat zahradu, opravovat dům a máme na sebe spoustu času. vlastně když to spočítám kolik já strávím v práci měsíčně času, vyjde to asi teoreticky nastejno. Alespon máme na sebe čas a vždycky když prijede, je to nádherné a vzrušující a spíše nás to více sbližuje. Píšeme si stále zamilované smsky a hlavní je, ze se milujeme, peníze za to máme slušné a na nicem jinem nezalezi.
Naopak lidi, kteri ziji ve stereotypu se brzo velice nudi, nebo se zacnou trapit protoze je nic nenaplnuje. Takže za mě je to skvělé ze tvůj muz delá to, co správní chlapi dělají.
Ale co se týká toho jídla.. Já manželovi při odletu vzdycky nabalím rizky, upecu domaci chleba a koupim same dobrutky ktere ma rad. My jsme tedy oba hodne do zdrave stravy, nema moc rad sladke.. ale proste kvalitni jidlo mu nakoupim a nadelam do zasoby. Samozrejme bylo by to asi o necem jinem. mit manzela kamionaka, tak bych se asi zamerila na to, na jak dlouho jede. Urcite je hezke kdzy s sebou bude mit jidlo, ktere ho nebude nudit, porad dokola jist gulas nebo rizky to by asi nebylo ono, pokud to vylozene nemiluje. Taky je to sedava prace, tak moc nerizkovat, at mu nepritizis na zdravi ![]()
Nevím jestli ti tohle něco řeklo, snad ano. Manžel je ted uz skoro mesic pryc a za tyden prijede a letime na mesic do Afriky, do Ghany za jeho rodici. Letame tam jednou za rok a ja si vzdycky na to rezervuju veskere dovolene dny.
Moc se tesim.
Uz chci mit taky miminko ![]()
Preji hezky vecer.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, vyčerpávající příspěvek, zajímavý život ![]()
Závidím Ti cestování. Já myslím, že i nám to prospěje a pak se na sebe budeme těšit.
- Citovat
- Upravit
Je tu uzavřená skupina partnerek kamioňáků, tak se klidně přidej k nám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dzarunka mužů taky? Pošleš odkaz?
Nám se ted narodilo miminko. Přitel je zatím doma. A hodně jsme si na sebe zvykli a vic se tak nějak zamilovali. Se zblázním az odjede.
jenže on si vzal do hlavy baráček tak asi jen tak neskonči. Jinak Vidim ze ted bude trpět hodně on bez dcery. Přála bych si aby zkončil. Mé ty prachy za to nestojí ale on se ted boji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zvědavost-pro Ghanaian Princess
Ahojky, je to dlouho, co jsi napsala svůj příspěvek, ale zajímalo by mě, jak na tom jste, už máte mimčo, nebo kde žijete, jestli tady nebo v Africe?
Jestli ještě koukáš na tyhle stránky, tak mi odepiš. Budu moc ráda. Díky. Papa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoooj, jdu za Vámi se poradit a tak nějak vypovídat a pochytat tipy.

Jste tu některé ženské, co je Váš chlap kamioňák?
U nás chlap odjel dnes, zaučit se, do Itošky a pak dál někam..
Já jsem s dcerkou doma a pejskem a nějak se cítim osaměle
Pracuji na HPP jen na ranní směnu, ale mám slušný plat, dcerku stíhám akorát ve tři vyzvedávat ze školky a odpo užíváme spolu. Ještě nevíme jakou trasu a tedy i pryč bude potom táta náš.
Zajímá mně, jak jsou pryč Vaši chlapy? Zavařujete jim jídla s sebou? Nebo se stravují studeně?
Veškeré postřehy a poznatky, jak chlapovi sbalit a pomoci a ulehčit mu to
Rozhodli jsme se pro kariéru řidiče z důvodu, že se chceme vzít a pořídit nové auto, jsme bezdlužní a ve svém, ale ten šok, že najednou tu jsme sami…
Pojďte pokecat, ženy