Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
AHoj, holky,
nevíte, jestli 9ti měsíční mimi už může jíst chleba s lučinou…? Měla jsem ho na snídani a malá, jak mě viděla, tak se po mě sápala, že to chce taky, tak jsem nevěděla, jestli jí můžu kousek dát. I když ještě nemá zuby, chtěla ho jen žužlat… ![]()
Díky,
ANDY
Ahojky,
no já myslím, že ano. Mám 8m syna a ráno mu dávám chleba s máslem. I když možná ta Lučina se může dávat asi až později. Tak jsem Ti asi moc neporadila. Uvidíme co napíší ostatní.
Martina
Ahoj, já myslím, že můžeš. Naše malá ho taky miluje. Více ho žužlá než jí. Ziza.
Ahojky,
ja myslim, ze uz chlebik muzete - nebo bile pecivo. Osobne bych ho dala s maslem, ale ani zerve neuskodi. Nedavej jeste tavene syry a tvaroh
A taky ne salamy ![]()
A pozor na seminka ![]()
Taky jdeme snidat, takze dobrou chut!
L.
Náš Vojtík taky miluje pečivo s tav.sýrem (kupuju bez soli - Žervé). Občas mu k tomu dám i trochu šunky. Včera jsem se ptala doktorky na máslo. Říkala, že pokud nemáme alergii na kravské mléko, tak ho může.
Lenka
Ahoj, ja sem tedy pecivo zacla davat od 10m ale myslim ze zkusit to muzes. A s Lucinou bych pockala je tam sul. Sany.
Ahoj, urcite muze chleba s Lucinou, Lucina jako jedina se doporucuje jeste s obyc. maslem.
S.
Ahoj.
Pokud vypadá, že by malá chtěla zkoušet, klidně jí kousek chleba dej ( je určitě lepší než rohlík - nelepí se). My jsme v 9 měsících žužlali suchý chleba - bohužel v té době zákaz mléčných várobků - alergie na BKM. Máslo a Lučinu jsem začala dávat po ústupu alergie asi v 11 měsících.
Beruška
ja davam linde chleba uz od 7mesice,taky nema zuby a mooc ji chutna,nekdy ji dam i suchar,bez soli a cukru,nebo susenku…