Chleba

135
2.3.06 08:52

Chleba

AHoj, holky,
nevíte, jestli 9ti měsíční mimi už může jíst chleba s lučinou…? Měla jsem ho na snídani a malá, jak mě viděla, tak se po mě sápala, že to chce taky, tak jsem nevěděla, jestli jí můžu kousek dát. I když ještě nemá zuby, chtěla ho jen žužlat… :)
Díky,
 ANDY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33
2.3.06 08:57

Ahojky,

no já myslím, že ano. Mám 8m syna a ráno mu dávám chleba s máslem. I když možná ta Lučina se může dávat asi až později. Tak jsem Ti asi moc neporadila. Uvidíme co napíší ostatní.
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
2.3.06 08:58

Ahoj, já myslím, že můžeš. Naše malá ho taky miluje. Více ho žužlá než jí. Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
2.3.06 08:58

Ahojky,
ja myslim, ze uz chlebik muzete - nebo bile pecivo. Osobne bych ho dala s maslem, ale ani zerve neuskodi. Nedavej jeste tavene syry a tvaroh :) A taky ne salamy :D
A pozor na seminka :)
Taky jdeme snidat, takze dobrou chut!
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
2.3.06 10:47

Náš Vojtík taky miluje pečivo s tav.sýrem (kupuju bez soli - Žervé). Občas mu k tomu dám i trochu šunky. Včera jsem se ptala doktorky na máslo. Říkala, že pokud nemáme alergii na kravské mléko, tak ho může.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
2.3.06 12:32

Ahoj, ja sem tedy pecivo zacla davat od 10m ale myslim ze zkusit to muzes. A s Lucinou bych pockala je tam sul. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
2.3.06 18:06

Ahoj, urcite muze chleba s Lucinou, Lucina jako jedina se doporucuje jeste s obyc. maslem.

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
2.3.06 19:44

Sul je i v chlebu :oops: . Lučinu jsme dávali tak od 9.měsíce. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
2.3.06 19:50

Ahoj.
Pokud vypadá, že by malá chtěla zkoušet, klidně jí kousek chleba dej ( je určitě lepší než rohlík - nelepí se). My jsme v 9 měsících žužlali suchý chleba - bohužel v té době zákaz mléčných várobků - alergie na BKM. Máslo a Lučinu jsem začala dávat po ústupu alergie asi v 11 měsících.

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
2.3.06 22:33
:D

ja davam linde chleba uz od 7mesice,taky nema zuby a mooc ji chutna,nekdy ji dam i suchar,bez soli a cukru,nebo susenku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí