Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No až tak asi neslintáme - převlíkat musím max 1× denně
, ale taky je to někdy děs a tvářičky a bradičku má Bianka pořád jak struhadlo,červený a suchý..i když taky mažem..no snad to někdy přejde..
Klaris
Hele a co univerzalni odpoved? NEBUDOU TO ZUBY?
Jinak fakt nevim, co s tim, holky nastesti neslinatji… Pamatuju se, ze kamosky synek taky slintal, ale po prvnim roce ho to celkem preslo. Takze vydrz! A nebo se zeptej doktorky.
L.
Ahojky
Přidávám se do klubu slintálků ![]()
Začalo to asi ve 3měsících a slintáme jako o život stále. Musíme pořád chodit s bryndákem. Vždycky se nás lidé ptají, jestli bude Vojta papat. Nemám sílu jim vysvětlovat, že je to kvůli slintání. Jen jsem doufala, že až bude trochu starší, že to přestane, takže si mě moc nepotěšila ![]()
Jestli přijdeš na to co s tím, tak se ráda nechám inspirovat
Lenka
Lesina píše:
Hele a co univerzalni odpoved? NEBUDOU TO ZUBY?
Jinak fakt nevim, co s tim, holky nastesti neslinatji… Pamatuju se, ze kamosky synek taky slintal, ale po prvnim roce ho to celkem preslo. Takze vydrz! A nebo se zeptej doktorky.
L.
Ahoj Lesi,
zuby nezuby (máme jich 5, další nevypadají že by se chystaly vylézt), Filip slintá pořád stejně hodně. Pamatuju si, že u Matyáše to bylo tak, že slintal „tak normálně“ a v období růstu zubů víc. Takže byly výkyvy. Tenhle jede svoji lajnu
už několik měsíců stejně.
Dr. na to řekl, že to ještě neviděl
, ale víc to neřešil, žádný nápad neměl. ![]()
Katka (co před sušením musí každý bryndák vyždímat)
Ahoj,tohle jsme měli taky,říkali jsme mu slimák,jak za sebou nechával mokrou cestičku
Opravdu to kolem roku přešlo ![]()
Slimák je dobrej, asi to použijem
. Doufám že po roce se to zlepší, věřím tomu, když to říkáte
. Už aby to bylo ![]()
Díky Katka
Nic si z toho nedelej,my mame asi 30 bryndaku a peru kazdy den,takze slintani zdar ![]()
Dobry den maminky chtela jsem se zepta moje malinka porat slinta sou jí 2m slinta tak ze nestiha polikat bojim se nevim co to muze byt misleli sme si ze to jsou zuby ale jeto asi brzo ![]()
Ahoj holky,
potřebuju radu, nebo alespoň uklidnění. Náš Filip strašně slintá. Ale opravdu moc
. Nepřetržitě mu z pusinky teče, za ním zůstává mokrá cestička, bryndáky měníme snad po 10ti minutách, stále převlíkáme (pod obyč bryndákem má ještě velký plastikový, ale stejně má mokré i tričko a tepláčky
). Vadí mi to, ač mažeme každou chvilku Lipobásí, stejně má na tvářičkách a na bradičce červené suché fleky. 
Vím že slintají všechny děti, dokonce i našemu tříletému Matyášovi ve chvílích soustředění kape z bradičky
, ale takhle strašně moc? To jsem ještě neviděla!! Má ještě někdo podobný „problém“? Dá se to nějak řešit?
Moc děkuji za odpovědi, příp. za podporu
.
Katka a oslintaný kluci